Cem Yılmaz yeni sezona hazır

Dünyanın dört bir yanında 5.000’in üzerinde stand-up gösterisi gerçekleştiren Cem Yılmaz, CMYLMZ – Diamond – Elite – Platinum - Plus şovu ile yeni sezonda Zorlu PSM seyircisiyle buluşuyor.

Kültür Sanat 1.08.2019 14:59:57 0
Cem Yılmaz yeni sezona hazır
Tarih: 01.01.0001 00:00

Cem Yılmaz’ın uzun bir aranın ardından geçtiğimiz Mart ayında ilk kez sahnelenen ve ilk günden itibaren biletleri saatler içinde tükenen tek kişilik stand up gösterisi yeni sezonda Zorlu PSM’de seyircilerini ağırlayacak.

Sezon boyunca, Zorlu PSM’de 30 gösteri sergileyecek Cem Yılmaz’ın ilk 9 gösterisi bugün, Biletix ve Zorlu PSM gişeleri üzerinden satışa çıktı. İstanbul'da sahneleyeceği "Diamond - Elite - Platinum - Plus" isimli stand-up gösterisinin biletleri bu sabah saat 11'de internet üzerinden satışa sunulduktan kısa süre sonra tükendi.

Biletix üzerinden satışa sunulan biletler tükendikten sonra farklı siteler üzerinden çok yüksek fiyatlara satılmaya başladı. Yılmaz'ın gösterisini Zorlu PSM'de sergileyeceği bazı günlerde biletlerin kara borsada normal satış fiyatının yaklaşık üç katına satıldığı görülüyor. Biletlerin Biletix'te satışa sunulduktan dakikalar sonra bu sitelerde yer alması dikkati çekti.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem