Azize 3. bölümde neler oldu? İzleme linki haberimizde..Azize 4. bölüm fragmanı yayında!

Azize dizisi Kanal D ekranlarında tüm heyecanıyla devam ediyor. Başrollerini Hande Erçel ve Buğra Gülsoy’un paylaştığı Azize dizisi 3. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yapımcılığı İnci Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu’ya a

Kültür Sanat 4.12.2019 12:07:35 0
Azize 3. bölümde neler oldu? İzleme linki haberimizde..Azize 4. bölüm fragmanı yayında!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Azize yeni bölüm fragmanı diziyi yakından takip eden kişiler tarafından aratılmaya başladı. Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Azize konusu ve oyuncularıyla dikkatleri çekmeyi başarıyor. Dizinin son bölümünde Azize ve Kartal aralarındaki sırlara rağmen birbirlerinden etkilenmeye başlamışlardır. Azize Balkan’ın yaşadığını öğrenmiştir. Bir yandan kardeşiyle vedalaşmak için ona ulaşmaya çalışırken bir yandan onu ölüme götüren adamı Kartal’ın gözetiminde yaşatmak zorundadır. Azize 4. bölüm fragmanı ve son bölüm özetiyle ilgili detaylar haberimizde

AZİZE 4. BÖLÜM YENİ FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Azize yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linkten yeni bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

AZİZE 3. BÖLÜM ÖZETİ

Azize ve Kartal aralarındaki sırlara rağmen birbirlerinden etkilenmeye başlamışlardır. Azize Balkan’ın yaşadığını öğrenmiştir. Bir yandan kardeşiyle vedalaşmak için ona ulaşmaya çalışırken bir yandan onu ölüme götüren adamı Kartal’ın gözetiminde yaşatmak zorundadır.

Alpanların evinden çıkmanın bir yolunu ararken Kartal da giderek çekimine kapıldığı Azize’nin gerçek kimliğine ulaşmak üzeredir. Azize ve Kartal’ın yolları Azize’nin kardeşinde kesişir. Azize Kartal’a yakalanmadan kaçmayı başarabilecek midir? Azize ve Kartal duyguları ve birbirlerinden sakladıkları sırları arasında kalırlar.

AZİZE DİZİSİ KONUSU

İmkânsızlıklarla dolu tutkulu bir aşk hikâyesini konu alan Azize, bir intikam ve aşk hikâyesi. Güçlü bir mafya ailesi olan Alpanlar tarafından ailesi dağıtılmış, hayatı paramparça olmuş bir kız çocuğu; Melek. Şimdiki adıyla Azize... İntikamına giden yolda kendisi ile mücadele etmeye başlayacak Azize'nin hikayesi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem