AİÇÜ’de tasarım sergisi açıldı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından yapılan eserler, ‘Tasarım’ sergisinde buluştu.

Kültür Sanat 13.01.2022 15:58:50 0
AİÇÜ’de tasarım sergisi açıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 13.01.2022 15:58

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından yapılan eserler, ‘Tasarım’ sergisinde buluştu.

AİÇÜ Kültür ve Kongre Merkezi fuaye alanında gerçekleştirilen 2021-2022 Eğitim Öğretim Güz Yarıyılı Dönem Sonu Serginin açılışına, Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Teyfur, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü’nden Öğr. Gör. Sevda GÜL’ün küratörlüğünde öğrencilerin üç aylık çalışmaları arasından seçilen ve içerisinde Mustafa Kemal Atatürk, Fatih Sultan Mehmet, Aşık Veysel, Mehmet Akif Ersoy, Picasso, Ali Kuşçu, Albert Einstein, Leonardo da Vincİ ve Wolfgang Amadeus Mozart’ın da aralarında yer aldığı 28 ünlü siyasetçi, bilim insanı, ressam, edebiyatçı ve tarihi şahsiyetin kara kalem çizimlerinden oluşan sergiyi gezen Prof. Dr. Karabulut, eserler hakkında bilgi aldı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem