Tarih: 08.09.2024 13:15

Küçük Narin'in Acı ve Gizemli Sonu: Köy Sır Perdesini Aralayacak mı?

Facebook Twitter Linked-in

DİYARBAKIR'DAN ACI HABER

Diyarbakır Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın arama çalışmalarının 19. gününde, küçük kızın cansız bedeni dere kenarındaki bir çuval içerisinde bulundu. Bu acı haber, milyonların yüreğini derinden sarstı.

ŞÜPHE ALTINDAKİ KÖY

Küçük bir köyde yaşanan ve tüm Türkiye'nin gündemine oturan olayda, Narin'in kaybolmasının ardından köylüler üzerinde ciddi şüpheler yer almaya başladı. Narin'in kimse tarafından görülmeden ortadan kaybolması ve cansız bedeninin köye bu kadar yakın bir noktada bulunması soru işaretlerine yol açtı.

GAZETECİDEN ÇARPICI İFADELER

Haberle olayın başından itibaren yakından ilgilenen Halk TV muhabiri Ferit Demir, canlı yayında köyün ve ailenin, olayı bilmesine rağmen sessiz kaldığı iddiasında bulundu. Demir, "Narin'in bazı akrabaları ve köylüler, olayı biliyorlardı ama sustular. Küçücük köyde görmeme imkanları yoktu," şeklinde konuştu.

 

AİLENİN VE KÖYLÜLERİN ŞÜPHELİ TAVIRLARI

Narin'in kayboluşunun ardından bölgeye giden ekiplerin, köylülerden fazla bilgi edinemediklerine dair bilgiler var. Ayrıca, Narin'in bulunması için yapılan çalışmalarda ailenin de isteksiz olduğu gözlemlendi. Öte yandan, daha önce dere kenarında bulunan ve Narin'e ait olmadığı iddia edilen kırmızı terlikler, olayın çözümüne yönelik önemli bir ipucu olarak görülüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —