KPSS Cevap Anahtarları Bekleniyor: ÖSYM Adaylarının Gözleri Sınav Sonuçlarında!

KPSS alan bilgisi soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak?

Eğitim 21.07.2024 01:22:00 0
KPSS Cevap Anahtarları Bekleniyor: ÖSYM Adaylarının Gözleri Sınav Sonuçlarında!
Tarih: 21.07.2024 01:26

ÖSYM TARAFINDAN KPSS ALAN BİLGİSİ CEVAP ANAHTARI İÇİN MERAĞA SON

ÖSYM Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen KPSS Alan Bilgisi sınavlarına katılan adaylar, hevesle soru ve cevap anahtarlarını beklemeye başladı. Kamu Personel Seçme Sınavı; kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri testleri içeren birinci oturumuyla başarıyla tamamlandı. Adaylar şimdi, sınav soruları ve doğru cevapların neden henüz erişime açılmadığını merak ediyor.

KPSS ALAN BİLGİSİ SABAH OTURUMU BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Bu yılki 2024-KPSS Lisans Alan Bilgisi sınavlarının ilk ayağı tamamlandı. Sınavlar 30 ilde ve 35 sınav merkezinde gerçekleştirilen sabah oturumuyla başladı. Adaylar, saat 10.15'te sınavla yüzleşti. Adaylar için tahsis edilen 448 bina ve 6 bin 341 salon bu önemli günde kullanıldı. Sınavda, her bir testte 40'ar çoktan seçmeli soru yer aldı ve adaylara tam 150 dakika süre verildi. Şimdi gözler, sınav sürecinin en kritik aşamasına çevrildi: sorular ve cevap anahtarları.

KPSS ALAN BİLGİSİ CEVAP ANAHTARI BEKLENİYOR

KPSS'nin ikinci oturumunda hukuk, iktisat ve maliye testleri yer alacak ve sınav saat 14.45'te başlayacak. Bu oturumdan sonra adaylar, soruları ve cevapları merakla bekliyor. ÖSYM, gün içerisinde bu kaynakları adayların erişimine sunmayı planlıyor.

KPSS ALAN BİLGİSİ SIRANIN SIRASI PAZAR GÜNÜ

KPSS Lisans Alan Bilgisi'nin üçüncü oturumu (işletme, muhasebe, istatistik) için geri sayım başladı. 21 Temmuz Pazar günü saat 10.15'te yapılacak olan bu oturum, 160 dakika sürecek. Sınava katılacak olan engelli adaylar 30 dakikalık ek sürelerini bu oturumda da kullanabilecekler. Adayların merak ettiği soru ve cevap anahtarlarının ne zaman yayınlanacağı konusunda ise ÖSYM'den henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak tüm oturumlar tamamlandıktan sonra kısa sürede erişime açılması bekleniyor.