KPSS maratoncuları atletleri aratmadı

KPSS maratoncuları atletleri aratmadı

Genel 1.09.2024 11:00:33 0
KPSS maratoncuları atletleri aratmadı
Tarih: 01.09.2024 11:00
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Elazığ’da da KPSS ön lisans maratonu yaşandı. Kapı kapanmadan sınava yetişmek isteyen adaylar, maraton koşucularına adeta taş çıkarttı. Bazı adaylar saniyelerle içeri girdi.
Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ’da da Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ön lisans oturumu başladı. Elazığ’da sınava girecek olan adaylar, sınav saatinden önce girecekleri okullara akın etti. Adaylar detaylı üst araması ve kimlik kontrolünden sonra içeriye alındı. Saat 10.00 itibarıyla okullarda kapılar kapatıldı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da sınava geç kalan adaylar, kapı kapanmadan sınav salonuna yetişebilmek için ter döktü. Çevrede bulunan vatandaşların ve görevlilerin koşmasını istediği adaylar, kapı kapanmadan yetişebilmek için yoğun çaba sarf etti. Maraton koşucularını andıran adaylar, birbirleri ile kıyasıya yarıştı. Adaylar kapıların kapanmasına saniyeler kala içeri girdi. Görevlinin uyarılarının ardından okulun giriş kapısı kapatılırken, adayların yakınları ise dışarıda beklemeye başladı.
KPSS’ye girecekleri için heyecanlı olduğunu belirten Ahmet Taşkın, “İnşallah hedeflerimiz doğrusunda istediğimiz alırız. Yoğunluk ve trafik var. İnşallah bütün arkadaşlarımız hedefini kazanabilir. Herkese başarılar diliyorum" dedi.
KPSS’ye girmek için okul önünde olduğunu belirten bir diğer vatandaş Miraç Meriç, “Arkadaşlarımızla birlikte sınava girmek için geldik. Trafikten dolayı yoğunluk vardı. Pek heyecanlı değilim. 2026 yılındaki KPSS’ye hazırlandığımız için rahatım” ifadelerini kullandı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem