Köy çocukları, gençlik merkezi gönüllüleriyle doyasıya eğlendi

Köy çocukları, gençlik merkezi gönüllüleriyle doyasıya eğlendi

Genel 2.01.2026 17:02:42 0
Köy çocukları, gençlik merkezi gönüllüleriyle doyasıya eğlendi
Tarih: 02.01.2026 17:02 Güncelleme: 02.01.2026 17:02
Muş’un Hasköy ilçesine bağlı Böğürdelen İlkokulu’nda eğitim gören çocuklar, Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında unutulmaz bir gün yaşadı.
Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Hasköy Gençlik Merkezi, Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle okul ziyaretleri ve Gençlik Merkezi Tanıtım Günleri kapsamındaki çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede genç gönüllülerden oluşan 5 kişilik ekip, Hasköy ilçesine bağlı Böğürdelen İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Etkinlikte çocuklarla çeşitli oyunlar oynayan gönüllüler, ebru çalışması gerçekleştirdi, yüz boyama yaptı ve balonlarla eğlenceli anlar yaşattı. Düzenlenen etkinlikler sayesinde çocuklar doyasıya eğlenirken, gönüllüler de öğrencilerin takdirini kazandı. Etkinlik sonunda, yeni yıl anısı olarak Hasköy Gençlik Merkezi el sanatları kursunda usta öğretici Oya Yavuz ve kursiyerleri tarafından hazırlanan ponpon kardan adam oyuncakları tüm öğrencilere hediye edildi.
Usta öğretici Oya Yavuz, yaptığı açıklamada, "Gönüllü arkadaşlarımız ve kursiyerlerimizle birlikte çocuklar için ne yapabiliriz diye düşündük. Bu tarz bir etkinlik yapmaya karar verdik. Çocuklarımızı bir nebze de olsa mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere. Kardan adam yaptık, onların yüzündeki mutluluk ve tebessüm bizleri de mutlu etti. Bugünkü etkinlikte yeni yıl konseptini tercih ettik. Emeği geçen ve destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Böğürdelen İlkokulu Müdürü Mehmet Cahit Süzer ise "Birleştirilmiş sınıfta görev yapıyorum. Bugün çocuklarımızla birlikte Hasköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nden gelen arkadaşlarımızla çok güzel etkinlikler gerçekleştirdik. Çocuklarımız için çok neşeli ve özel bir gün oldu. Ebru sanatı gibi önemli bir sanatı bizzat deneyimleyerek öğrenmeleri çok kıymetliydi. Dağıtılan hediyelerle de öğrencilerimizin yüzleri güldü. Bu güzel günü yaşatan herkese teşekkür ediyor, bu tür etkinliklerin artmasını diliyorum" şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Youssef En-Nesyri, Juventus'a Transfer Oldu! İtalyan Devinden Fenerbahçe'ye 5 Milyon Euro Teklif


Van Spor

Elazığ Atatürk Stadyumu karla kaplandı


Van Spor

BEÜ’den Kick Boks Türkiye şampiyonluğu


Van Spor

BEÜ’de kros takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Uçan Türklerden önemli başarı


Van Spor

Iğdır FK, İbrahim Üzülmez ile yollarını ayırdı


Van Spor

Yusuf Demirtaş boccede Türkiye ikincisi


Van Spor

Atatürk Üniversitesi’ne "Spor dostu kampüs" sertifikası aldı


Van Spor

Elazığlı boksör Buse Özgür, WAKO Kick Boks Avrupa Kupası’nda


Van Spor

Hakkarili sporcular Erzurum’dan 22 madalyayla döndü


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yeni yönetim görev dağılımı


Van Spor

Elazığ’ın pehlivanları Türkiye şampiyonası yolunda


Van Spor

Iğdır FK - Sakaryaspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sakaryaspor: 0


Van Spor

Elazığspor yoğun kar yağışı altında çalıştı


Van Spor

Adem Çağlayan: "Hayatımda hiçbir zaman bahis oynamadım"


Van Spor

Snowbike Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası sona erdi


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sportif başarılarını ulusal arenada sürdürüyor


Van Spor

Hakkari Gücü: 5 - Gaziantep ALG Spor: 0


Van Spor

24Erzincanspor’dan mağlubiyetler sonrası kamuoyu açıklaması


Van Spor

Sinan Kaloğlu: "Buradan kaybetmeden dönmek isterdik, avantajı kullanamadık"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ