Köy çocukları, gençlik merkezi gönüllüleriyle doyasıya eğlendi

Köy çocukları, gençlik merkezi gönüllüleriyle doyasıya eğlendi

Genel 2.01.2026 17:02:42 0
Köy çocukları, gençlik merkezi gönüllüleriyle doyasıya eğlendi
Tarih: 02.01.2026 17:02 Güncelleme: 02.01.2026 17:02
Muş’un Hasköy ilçesine bağlı Böğürdelen İlkokulu’nda eğitim gören çocuklar, Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında unutulmaz bir gün yaşadı.
Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Hasköy Gençlik Merkezi, Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle okul ziyaretleri ve Gençlik Merkezi Tanıtım Günleri kapsamındaki çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede genç gönüllülerden oluşan 5 kişilik ekip, Hasköy ilçesine bağlı Böğürdelen İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Etkinlikte çocuklarla çeşitli oyunlar oynayan gönüllüler, ebru çalışması gerçekleştirdi, yüz boyama yaptı ve balonlarla eğlenceli anlar yaşattı. Düzenlenen etkinlikler sayesinde çocuklar doyasıya eğlenirken, gönüllüler de öğrencilerin takdirini kazandı. Etkinlik sonunda, yeni yıl anısı olarak Hasköy Gençlik Merkezi el sanatları kursunda usta öğretici Oya Yavuz ve kursiyerleri tarafından hazırlanan ponpon kardan adam oyuncakları tüm öğrencilere hediye edildi.
Usta öğretici Oya Yavuz, yaptığı açıklamada, "Gönüllü arkadaşlarımız ve kursiyerlerimizle birlikte çocuklar için ne yapabiliriz diye düşündük. Bu tarz bir etkinlik yapmaya karar verdik. Çocuklarımızı bir nebze de olsa mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere. Kardan adam yaptık, onların yüzündeki mutluluk ve tebessüm bizleri de mutlu etti. Bugünkü etkinlikte yeni yıl konseptini tercih ettik. Emeği geçen ve destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Böğürdelen İlkokulu Müdürü Mehmet Cahit Süzer ise "Birleştirilmiş sınıfta görev yapıyorum. Bugün çocuklarımızla birlikte Hasköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nden gelen arkadaşlarımızla çok güzel etkinlikler gerçekleştirdik. Çocuklarımız için çok neşeli ve özel bir gün oldu. Ebru sanatı gibi önemli bir sanatı bizzat deneyimleyerek öğrenmeleri çok kıymetliydi. Dağıtılan hediyelerle de öğrencilerimizin yüzleri güldü. Bu güzel günü yaşatan herkese teşekkür ediyor, bu tür etkinliklerin artmasını diliyorum" şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’da 9 bin öğrenciye yetenek taraması yapılacak


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi öğrencilerinden Türkiye şampiyonasında başarı


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi sona erdi


Van Spor

Erzurum GSİM’den ‘Fırsatları eşitliyoruz’ projesi


Van Spor

Elazığ’da geleneksel ezgilerle büyük rekabet


Van Spor

Oltu’da 6 köprülük dev yatırım hayata geçiyor


Van Spor

Hakkari’de Vatan Tepesi’ne zorlu kış tırmanışı


Van Spor

Oltulu taekwondocular Erzurum’dan madalyayla döndü


Van Spor

Kovancılarspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi


Van Spor

12 Bingölspor, seyircisiz maçta rakibini 7-1 mağlup etti


Van Spor

Bulanık Kopspor evinde kazandı


Van Spor

Erzincan 1. Amatör Küme’de yeni sezon heyecanı başladı


Van Spor

Türkiye şampiyonu Erzincan’dan


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Karacabey Belediyespor: 2


Van Spor

Erzurumspor FK - Adana Demirspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 7 - Adana Demirspor: 0


Van Spor

Malatya’da okul sporları tırmanış yarışmaları tamamlandı


Van Spor

Tekmanlı minik eskrimcilerden başarılı sonuçlar


Van Spor

Röveşata golünün kahramanları ödüllendirildi


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan toplu imza töreni


Van Spor

Iğdır FK - Ümraniyespor maçının ardından


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ