Kombiler takıldı, hayaller başka bahara kaldı

Kombiler takıldı, hayaller başka bahara kaldı

Genel 3.11.2023 17:52:37 0
Kombiler takıldı, hayaller başka bahara kaldı
Tarih: 03.11.2023 17:52 Güncelleme: 03.11.2023 17:52
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde doğal gazın kullanımda olmamasına rağmen vatandaşlar evlerine kombileri takmaya devam ederken, kullanım hayalleri ise başka bahara kaldı.
Yüksekova ilçesinde doğal gaz çalışmalarının tamamlanarak bu kış mevsiminde evlerde gazın kullanılacağı haberi üzerine büyük mutluluk yaşayan vatandaşlar, hızlı bir şekilde evlerinde kombi sistemini kurmaya başladı. Ekim ayının başlarında kombinin yakılacağı beklenirken, yaşanan bazı aksilikler nedeniyle doğal gaz hayali başka bahara kaldı. Doğal gaz olmamasına rağmen vatandaşlar yine de kombilerini takmaya devam ediyor.
Mühendis Felek Kağan, bu sene doğal gazın kullanacağını bildikleri için seri şekilde vatandaşların talebiyle evlerine kombi taktıklarını belirterek, “Biz bu işi yaparken doğal gazın başka bir bahara kalması bizi üzdü. Ona rağmen kombi satışları devam ediyor. İnsanlarımız yoğun bir ilgi gösteriyor. İnşallah gelecek sene her ev kullanmaya başlayacak. Bizde şirket olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Esnaf Mahsun Gemicioğlu da, bu sene doğal gaz kullanmayı beklediklerini ancak başka bahara kaldığını ifade ederek, “Şu an büyük talep var. Vatandaşlarımız kombilerini satın almaya devam ediyor. Şu an bin eve kombi sistemi yapıldığını söyleyebilirim. Bizde yılların tecrübesiyle en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. İnşallah kısa sürede doğal gaz gelecek ve herkes bu yaşanan kirli havadan kurtulacak” ifadelerini kullandı.
Osman Tosun isimli vatandaş ise heyecanla bekledikleri doğal gaz için kombilerini aldıklarını söyleyerek, “Bazı sıkıntılardan dolayı doğal gaz gelmedi. Hayal kırıklığına uğradık. Çünkü dört gözle bekliyorduk. Yine de gelecek sene için hazırlığımızı yapmış olduk” şeklinde konuştu.
Ev hanımı Türkan Tosun da doğal gazın verilmesini çok istediklerini belirterek, “Kışın gelmesiyle yaşanan hava kirliliğinden dolayı dışarı çıkamıyoruz. Belki bu sene kurtuluruz dedik, yine olmadı. Büyük heyecanla bekliyorduk. Bizde kombimizi yaptırdık. İnşallah gelecek sene kullanmaya başlayacağız” diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Genç’e 750 kişilik yeni spor salonu


Van Spor

Elazığ paletli yüzme yarışlarında dünya 3.’sü oldu


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi resmen başladı


Van Spor

25 Mart Spor Kulübü için tek yürek oldu


Van Spor

24Erzincanspor’da mali kriz büyüyor: Futbolcular alacakları için dava açtı


Van Spor

Genç sporcular sahada: Voleybol İl Birinciliği finali devam ediyor


Van Spor

Maça çıkmayan Yeni Malatyaspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Ağrı Gençlik Merkezi’nden anlamlı buluşma


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi


Van Spor

Bitlis 1916’dan dikkat çeken performans


Van Spor

Şampiyonluk kupası Şehriban Günata’nın


Van Spor

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ