Kolombiya'nın Zafer Dansı: Uruguay Devrildi, Finale Yükseldi, Nunez, Tribün Geriliminde Yumruklarını Konuşturdu!

Copa America'da finalin adı belli oldu: Kolombiya Uruguay'ı devirdi!

Spor 11.07.2024 11:17:00 0
Kolombiya
Tarih: 11.07.2024 11:20

KOLOMBİYA, ZORLU MÜCADELE SONUCU FİNALE YÜKSELDİ

Copa America yarı final heyecanında, Kolombiya ile Uruguay kozlarını paylaştı. Nefes kesen mücadelede Kolombiya, Bank of America Stadyumu'nda oynanan karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak finale yükselme başarısı gösterdi. Kolombiya'nın golünü 39. dakikada Lerma atmış olup, Nestor Lorenzo'nun öğrencilerinin bu önemli galibiyeti final kapısını araladı.

MAÇ SONU TANSİYON YÜKSELDİ: DARWİN NUNEZ TARTIŞMALI POZİSYONA KARŞI ÇIKTI

Uruguay'ın 1-0'lık mağlubiyeti sonrasında gergin anlar yaşandı. Golcü oyuncu Darwin Nunez'in, maç sonrasında Kolombiya taraftarlarının bulunduğu tribüne tırmanarak aralarında çıkan tartışmanın yumruklaşmaya dönüşmesi stadyumda gergin anlara neden oldu. Bu olay, maçın ardından yaşanan en büyük tartışmalardan biri oldu ve mücadele sonrasında tansiyonun ne kadar yükseldiğinin göstergesi olarak kayıtlara geçti.

Kolombiya'nın finale yükselmesinin sevinci, bu tatsız olayla gölgede bırakılmış oldu. Maç sonrasındaki bu tür olayların, futbolun dostça ruhuna gölge düşürmemesi temenni ediliyor. Final heyecanı öncesinde her iki takımın da sportmene yakışır bir tutum sergilemesi bekleniyor.