Köfteci Yusuf Domuz Eti Skandalına Meydan Okuyor: 'Tuzak Kuruldu!'

Köfteci Yusuf domuz eti ididalarına açıklık getirdi.

Ekonomi 11.10.2024 16:18:00 0
Köfteci Yusuf Domuz Eti Skandalına Meydan Okuyor:
Tarih: 11.10.2024 16:23

DOMUZ ETİ TARTIŞMALARI SONRASI YUSUF AKTAŞ'TAN AÇIKLAMA 

Ünlü gıda zinciri Köfteci Yusuf'un kurucusu Yusuf Aktaş, markanın ürünleri arasında domuz eti bulunduğu iddiaları üzerine bir video yayımlayarak bu suçlamalara net bir dille cevap verdi. Yurtdışına kaçmadığını ve hakkını arayacağını vurgulayan Aktaş, kendisine yapılanların bir komplo olduğunu öne sürdü ve suçlamaları kesin bir dille reddetti. 

TÜRKİYE GIDA SKANDALLARIYLA SARSILIYOR 

Son günlerde Tarım ve Orman Bakanlığı'nın taklit ve tağşiş listesiyle gündeme gelen gıda firmaları arasına ünlü zincir Köfteci Yusuf da katıldı. Bakanlık tarafından açıklanan listede yer alan firmalar arasında, çok sayıda şubesi bulunan bu popüler markanın ürünlerinde domuz eti tespit edilmişti. 

YUSUF AKKAŞ SAVUNMADA: "BANA TUZAK KURULDU" 

Skandalın patlak vermesinin ardından köfte ve döner zinciri sahibi Yusuf Akkaş, bu durumu açıklığa kavuşturmak için bir video paylaşımda bulundu. Yaklaşık 35 dakika süren videoda, kendisine yöneltilen kaçış iddialarını yalanlayarak, güçlü bir siyasi ilişkisi ya da mafya bağlantısı olmadığını ifade etti. Fiyat politikalarına da değinen Akkaş, domuz eti gibi maddi bir kazanç sağlamayacak bir unsurun ürünlerine asla katılmayacağını vurguladı. 

YURT DIŞINA KAÇMADIĞINI BELİRTTİ 

Hakkında çıkan kaçış söylentilerine de yanıt veren Akkaş, yıllardır Türkiye'de olduğunu ve hiçbir yere kaçmayı düşünmediğini açıkladı. Kendi ifadeleriyle 12.000 çalışanından ve işinden kaçmayacağını dile getiren Akkaş, bu zorlu süreçten güçlenerek çıkacaklarına inandığını belirtti. 

ADALETE GÜVENİYOR: "ALLAH'IN SEVGİLİ KULUNA ÇATTILAR" 

Akkaş, başlarına gelenler karşısında adaletin yerini bulacağına ve kendisine kurulan tuzaklardan güçlenerek çıkacaklarına olan inancını ifade etti. Teknik bilgiye sahip olanların, yaşananların hatalarını gördüğünü söyleyen Akkaş, davanın sonucunu kazanacaklarına dair güçlü bir inanç taşıdığını vurguladı.