Klasik Türk Müziği korosu kulakların pasını sildi

Klasik Türk Müziği korosu kulakların pasını sildi

Kültür Sanat 24.05.2024 10:58:52 0
Klasik Türk Müziği korosu kulakların pasını sildi
Tarih: 24.05.2024 10:58
Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) tarafından kurulan Klasik Türk Müziği Korusu dinleyiciyle buluştu.
Şef Ahmet Erdoğan yönetimindeki müzik dinletisine ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ceren Sultan Elmalı akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
ETÜ öğrencilerinden ve personellerinden oluşan Klasik Türk Müziği Korusu program boyunca birbirinden güzel parçaları seslendirerek dinleyenlere müzik ziyafeti yaşattı.
Programın ardından açıklamada bulunan SKS Şube Müdürü Firdevs Nazan Soysal, koronun ETÜ’nün kendi imkanlarıyla ve gönüllülerle kurulduğunu belirterek: “Koromuz başkanlığımızın desteğiyle Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Teoman Önder tarafından geçtiğimiz dönemde kuruldu. Koro çalışmaları, üniversitemizin tüm personeline ve elbette tüm öğrencilerimize açık. Bu süreçte çalışmalara Erzurum’un ustalaşmış ve ustalaşmakta olan genç saz sanatkarları da eşlik ediyor. Şehrimizin kültür hayatına katkı sunmak amacıyla çıktığımız bu yolda özellikle gençlerimize Klasik Türk Müziğini tanıtmayı hedefliyoruz”

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem