Kızılay Kılavuz Kaptan Yetim Destek Programı Ağrı’da başladı

Kızılay Kılavuz Kaptan Yetim Destek Programı Ağrı’da başladı

Genel 31.12.2022 10:42:34 0
Kızılay Kılavuz Kaptan Yetim Destek Programı Ağrı’da başladı
Tarih: 31.12.2022 10:42 Güncelleme: 31.12.2022 10:42
Kızılay Sosyal Hizmetler Direktörlüğü bünyesinde yürütülen “Kılavuz Kaptan Yetim Destek Programı” çerçevesinde, Kızılay Ağrı şubesi ebeveyn kaybı yaşamış çocuklar ve ailelerine yönelik kahvaltı programı düzenledi.
Kızılay Genel Merkezin başlatmış olduğu Yetim Destek Projesi ile pilot illerden biri olan Ağrı’da saha taraması yapılarak çeşitli görüşmeler yapılan anne ve çocukları projeye dahil edildi. Ebeveynini kaybetmiş çocukların geniş bir perspektif ile desteklemesi amaçlanan program ile çocuklar ve aileler düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.
Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı yaptığı açıklamada "Genel merkezimizin başlatmış olduğu ve pilot il olarak da için de bulunduğumuz kılavuz kaptan yetim destek programı ilimizde ki yetim çocuklarımızın sadece maddi olarak desteklenmesini konu almıyoruz, çocukların çalışma odaları, kültür ,sanat, spor gibi faaliyetlere katılmaları, iyi bir mesleği seçmelerinin yanında topluma faydalı iyi birer birey olmaları için başlatılan bir proje. Bu proje ile her bir çocuğumuz ile tek tek ilgileniyoruz, ders durumunun yanı sıra, onun sağlığı mutluluğu veya üzüntüsünü de paylaşacağımız bir çalışmanın bugün startını veriyoruz. Çocuklarımızın eğitim hayatlarının ve yaşantılarının en kaliteli hale gelmesi için gece gündüz çalışacağımız ve ekibimizin çok mutlu olduğu bir proje. Bugün ilk tanışma programı için Ailelerimiz ve çocuklarımız ile kahvaltı programında bir araya geldik keyifli bir ortamda Aile sıcaklığında tanışıp neler yapacağımızı konuştuk, Kılavuz kaptan Yetim destek projesine şu an ilimizde 21 çocuğumuzu dahil ettik inşallah bu sayıyı artırarak daha fazla yetim çocuğumuzu projemize dahil edeceğiz. “ ifadelerine yer verdi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

Malatya temsilcisi Hakkari’yi 3-2 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ