Kızılay, kampüs yerleşkesinde giyim mağazası açtı

Kızılay, kampüs yerleşkesinde giyim mağazası açtı

Genel 17.01.2023 13:45:26 0
Kızılay, kampüs yerleşkesinde giyim mağazası açtı
Tarih: 17.01.2023 13:45 Güncelleme: 17.01.2023 13:45
HAKKARİ (İHA) – Kızılay Hakkari Şube Başkanlığı tarafından üniversite kampüsü yerleşkesinde oluşturulan giyim mağazasının açılışı dualar eşliğinde yapıldı.
Türk Kızılay Hakkari Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyacını karşılamak üzere hayata geçirilen Kızılay Butik’in açılışı, Zeynelbey Yerleşkesi merkezi derslikler binasında düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Burada konuşan Kızılay Hakkari Şube Başkanı Recep Bozkurt, giyim mağazasının ikinci şubesini üniversite bünyesinde açtıklarını söyledi. Başkan Bozkurt, “Zeynelbey Yerleşkesi merkezi dersliklerinde bitik mağazasının oluşumunda emeği geçenlere teşekkür ederiz. Burada ihtiyaç sahibi öğrenciler faydalanabilecekler. Bilindiği üzere Türkiye’deki onlarca üniversitede ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılıyor. Butiğin açılmasında bize imkan sağlayan değerli hocalarımıza teşekkür ederiz” dedi.
Hakkari Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı ise Kızılay’ı Türkiye’nin her yerine merhamet elini ulaştırdığını belirterek, “Kızılay, daha önceden görev yaptığım yerlerde olduğu gibi Hakkari’de de hep yanımızda oldu. Ne zaman kapısını çalsak hep yanımızda oldu. Bundan sonra da Hakkari’de daha hayırlı hizmetlerde bulunacağına inandığımız Kızılay’ın butik mağazasının hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.
Törene Hakkari Üniversitesi Rektör yardımcıları Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı, Prof. Dr. Erdoğan Bada ve Prof. Dr. Can Yılmaz, Kızılay Derneği Hakkari Şube Başkanı Recep Bozkurt, Başkan Yardımcısı Ahmet Karadeniz, öğretim üyeleri, daire başkanları, Kızılay gönüllüleri ve öğrenciler katıldı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Curling kadın milli takımı, Dünya şampiyonası yolunda


Van Spor

Elazığspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Malatya’ya 4 milyar TL’lik spor yatırımı


Van Spor

Hakkari’de üç bant bilardo heyecanı


Van Spor

Iğdır FK - Bodrum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - Bodrum FK: 3


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk’un burnu kırıldı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kura Çekimi Heyecanı: Çeyrek ve Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Ağrı 1970 Spor Kulübü: 2


Van Spor

24Erzincanspor sahasında farklı kazandı: 4-0


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Muğlaspor: 0


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar Türkiye şampiyonasına damga vurdu


Van Spor

Galatasaray, Liverpool'u tek golle devirdi!


Van Spor

Şampiyona çiçekli karşılama


Van Spor

Ağrı’da futbol heyecanı başladı


Van Spor

Elazığ, Floor Curling gençler grup müsabakalarına ev sahipliği yaptı


Van Spor

Hakkâri’de ‘Üç Bant Bilardo Turnuvası’ başladı


Van Spor

Bitlis’te iftar sonrası kayak keyfi


Van Spor

Maden’de 81 yıllık hasret sona erdi


Van Spor

Elazığlı güreşçilerden Türkiye Yarı Finalleri’nde büyük başarı


Van Spor

Ergan Dağı’nda kurumlar arası kar voleybolu turnuvası tamamlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ