Kıyamet alameti! Serkan Tekin ‘ABD tespit etti’ diyerek duyurdu: O nehrimizin altından altınlar fışkıracak

İslami ilimler araştırmacısı Serkan Tekin, Kıyametin büyük alametleri arasında gösterilen 'suları çekilen Fırat nehrinin altından altın çıkması' hadisesinin yaşanacağını belirtti.

Ekonomi 13.12.2022 18:09:00 0
Kıyamet alameti! Serkan Tekin ‘ABD tespit etti’ diyerek duyurdu: O nehrimizin altından altınlar fışkıracak
Tarih: 13.12.2022 18:11

Suları çekilen Fırat nehrinin altından altın çıkması kıyametin büyük alametleri arasında gösteriliyor.

Ebû Abdillâh Muhammed bin İsmâîl bin İbrâhîm el-Cu'fî el-Buhârî'nin kaynak gösterildiği Hadis-i Şerif'te "İhtimal, Fırat'ın suları çekilecek, kuruyacak. Ortaya altından bir hazine çıkacak, kim orada bulunursa, hiç bir şey almasın" deniyor.

Müslim Fiten'de ise "Fırat'ın altın bir define üzerinden açılması yakındır. İmdi orada kim bulunursa ondan bir şey almasın" deniyor.

Konuyla ilgili Her Açıdan Youtube kanalına konuşan yazar Serkan Tekin, Muhyiddin İbnü'l Arabi'nin kitabında yer alan bir öngörüsünü paylaştı.

Serkan Tekin, "Hadislerde geçiyor. Kıyametten önce Fırat nehrinden altından bir dağ çıkacak. Bu hadistir. Bunun baraj olduğu ve çok değerli olacağı şeklinde yorum yapılıyor. Ama benim yorumum farklı. Ben bazı araştırmalarda şunu gördüm. Uydudan çekilen görüntülerde, Fırat Nehri'nin altından Sümerlere, Babillilere ait altın olduğu Nasa tarafından ortaya çıkarılmış. ABD tespit etmiş. Böyle net yorumlar var. Bildiğiniz fiziki altın. Yani Fırat Nehri'nin altından altın çıkacak. Kıyametten önce de gerek altın gerekse gaz rezervleri patlama yapacak. Yani bir bolluk olacak" dedi. 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem