Kırklareli’nde deprem bölgesine yardımlar sürüyor

Kırklareli’nde deprem bölgesine yardımlar sürüyor

Genel 8.02.2023 11:37:05 0
Kırklareli’nde deprem bölgesine yardımlar sürüyor
Tarih: 08.02.2023 11:37
Kahramanmaraş’ta 9 saat arayla meydana gelen 2 ayrı şiddetli depremin ardından Kırklareli’nde valilik ve belediye tarafından başlatılan yarım kampanyaları sürüyor.
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde gece saatlerinde 7.7, gündüz saatlerinde Elbistan ilçesinde ise 7.6 şiddetinde meydana gelen ve 10 ilde hissedilen deprem sonrası Kırklareli’nde valilik ve belediye tarafından başlatılan yardım kampanyaları devam ederken, vatandaşlar belirlenen noktalara ısıtıcı, battaniye, giysi, mont, bot, çocuk bezi ve giysileri getiriyor.
Kırklareli Üniversitesi öğrencileri olarak yardım kampanyasına destek olduklarını ifade eden Furkan Altunkaynak, “Doğal afetlerden kaçış olmuyor ama Allah hepsinin yardımcısı olsun. Ben de eski Gölcük depremini yaşayanlardan biri olarak o acının ne demek olduğunu az çok biliyoruz. O an orada yaşamasak da bir tecrübemiz var ufak da olsa. Bizde Kırklareli Üniversitesi öğrencileri olarak orada olmasak bile bizim aldığımız bir kazak, battaniye, içlik gibi elimizden ne geldiyse onların inşallah ihtiyacını görür. Daha fazlası elimizden gelirse inşallah devam ederiz. Kendi acınızı hissediyorsanız bu acıdır ama başkasının acısını hissediyorsanız insansınızdır” dedi.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem