Kireç sorununa tek çözüm! Ev hanımlarının çilesi bitti! Tüm çaydanlıklar ayna gibi parlayacak

Demlikler ve su ısıtıcılarının içerisinde oluşan kireç lekeleri tüm ev hanımlarının en büyük problemidir. Demliklerde oluşan kireç lekelerini tek bir yöntem ile anında ortadan kaldırabilirsiniz. İşte kireci söküp atan o formül…

Genel 29.08.2023 16:44:00 0
Kireç sorununa tek çözüm! Ev hanımlarının çilesi bitti! Tüm çaydanlıklar ayna gibi parlayacak
Tarih: 29.08.2023 16:46

Demlik ve su ısıtıcılarının içerisinde zamanla kireç oluşmaktadır. Suyun içerisinde bulunan klor zamanla çaydanlıklarda ve ısıtıcılarda kirece neden oluyor. Ev hanımlarının baş belası olan kireç problemine tek bir uygulama yetiyor. Tüm çaydanlıklar ayna gibi parlayacak. İşte kireci söküp atan o formül… Çaydanlık ve su ısıtıcısının içerisinde yer alan kireç büyük bir baş belası olarak görülmektedir. Suyun içerisinde bulunan klor nedeniyle oluşan kireç lekesi zamanla hem suyun hem de çayın tadını etkiliyor. Milyonlarca ev hanımı oluşan kireç lekelerini temizlemek için birbirinden farklı yöntem denemektedir.

Gelmiş geçmiş en başarılı yöntem şüphesiz limon suyu ve sirke karışımı olarak karşımıza çıkıyor. Asidik bir yapı oluşturan limon ve sirke karışımı tüm kireci de anında söküp atıyor. Tek seferde uygulayacağınız bu yöntem ile tüm çaydanlıklar ilk günkü gibi parıl parıl parlayacak. Limon ve sirke karışımını uygulamak için öncelikle kireç olan çaydanlık ya da su ısıtıcısının içerisine bir miktar su. Doldurulan suyun içerisine bir miktar limon suyu ya da sirke ilave ediniz. Daha sonra çaydanlığı ocağın üstüne alarak bir süre kaynatınız. Karışımı 5-10 dakika kadar kaynattıktan sonra üzerine su dökerek temizleyiniz. Bu yöntem ile çaydanlığınız ayna gibi parlayacak.
 


Haber Kaynak : Vansesi Gazetesi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem