Tarih: 10.09.2024 20:29

Kerem Aktürkoğlu Fırtınası: Portekiz Basını Hayran Kaldı!

Facebook Twitter Linked-in

PORTUGAL SPOR BASININDA KEREM FIRTINASI

Portekiz spor basını, A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 2. haftasında İzlanda'yı ağırladığı karşılaşmanın yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nu manşetlere taşıdı. Ay-yıldızlı takım, İzmir'de Gürsel Aksel Stadı'nda konuk ettiği rakip İzlanda'yı Kerem Aktürkoğlu'nun hat-trick yapması sayesinde 3-1 mağlup etti.

KEREM'DEN MÜTHİŞ PERFORMANS

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın hemen ardından evimizde ilk defa çıktığımız futbol sahasında ay-yıldızlılar, Kerem Aktürkoğlu'nun 2, 52 ve 88. dakikalarda kaydettiği gollerle galibiyeti garantiledi. İzlanda'nın tek golünü ise 37. dakikada Palsson kaydetti.

PORTEKİZ MEDYASI KEREM'I KONUŞUYOR

Karşılaşmanın ardından Portekiz spor basını, Benfica'ya yeni transfer olan Kerem Aktürkoğlu'na geniş yer verdi. Record ve Ojogo gibi önemli gazeteler, Kerem'in başarısını manşetlere taşırken, diğer basın kuruluşları da iç sayfalarda bu önemli başarıya geniş yer ayırdı.

KEREM SAHNEDE

Record gazetesi, "Ağız sulandırdı" başlığıyla Kerem'in milli formayla ortaya koyduğu performansı övgüyle sundu ve futbolcunun Benfica'daki geleceğine dair beklentilere vurgu yaptı. Kerem'in, "En alt liglerden geldim ve şimdi Benfica'dayım." ifadesi ise şekliyle dikkat çekti.

PORTEKİZ BASINI AKTÜRKOĞLU'NU ÖVMEKTEN GERİ KALMADI

Ojogo, Aktürkoğlu'nun hat-trick yaptığına; Abola, futbolcunun etkileyici performansının Türkiye'ye galibiyeti getirdiğine; Publico ise Kerem'in Uluslar Ligi'nde yeni teknik direktör Bruno Lage'ye göz kırpışını aktardı. Yapılan analizlerde, Benfica'nın forvetinin ustaca futbol yeteneğiyle Türkiye'yi galibiyete taşıdığı ve Benfica'da yeni hoca Lage ile antrenmanlara çıkmasının yanı sıra sol kanatta ikinci forvet olarak görev yapabileceğine dikkat çekildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —