Kent Konseyi’nden Erzurum Barosu’na ziyaret

Kent Konseyi’nden Erzurum Barosu’na ziyaret

Genel 1.11.2024 09:57:13 0
Kent Konseyi’nden Erzurum Barosu’na ziyaret
Tarih: 01.11.2024 09:57 Güncelleme: 01.11.2024 09:57
Erzurum Kent Konseyi Yönetimi, Erzurum Baro Başkanlığına seçilen Av. Mesut Öner ve yönetimini ziyaret etti.
Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer beraberinde Başkan Yardımcıları Lütfi Turan, Cemil Uygur, Av. Hakan Karadabağ, İlker Özkara, Sinan Oral, Yürütme Kurulu Üyeleri ile Erzurum Barosu Başkanlığı’na seçilen Av. Mesut Öner’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, Erzurum Barosu Başkanı Av. Mesut Öner’e yeni görevinde başarılar dileyerek “Avukatlık yargı bağımsızlığının temel taşıdır. Bu sebeple barolarımıza büyük görevler düşüyor. Sizler de başarılı tecrübelerinizle bu bilinçle çok başarılı çalışmalara imza atacağınıza inanıyouz. Hukukun ve adaletin en iyi şekilde temsil edildiği Erzurum Barosu Yönetimine başarılar diliyoruz. Siz ve ekibinizin her zaman hukuktan yana olacağınızdan şüphemiz yok. Bu vesileyle Erzurum Kent Konseyi Yönetimi olarak, haksızlıklara karşı mücadele noktasında her zaman sizlere destek olacağımızı belirtmek isteriz. Bu vesileyle Başkan Sayın Mesut Öner kardeşimizi, Erzurum Barosu Yönetimini gönülden tebrik eder, çalışmalarınızda üstün başarılar dileriz” dedi.
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Erzurum Baro Başkanı Av. Mesut Öner ise Erzurum Kent Konseyi’nin toplum odaklı çalışmalarını büyük bir beğeni ile takdir ettiğini belirterek, “Öncelikle kıymetli Kent Konseyi Başkanımız Sayın Hüseyin Tanfer Başkanımıza, Yönetimine Erzurum Barosu Yönetim Kurulu adına ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum. Erzurum Barosu Olarak, en önemli görevimiz, Ülkemize, Demokrasimize, Hukukun Üstünlüğüne, Yargı Bağımsızlığına, Adil Yargılanma Hakkına, Hukuk Devletine, İnsan Haklarına Ve Savunma Hakkına sonuna kadar sahip çıkmaktır. Erzurum Barosu olarak, Erzurum Kent Konseyi Yönetimine başarılı çalışmalar diliyoruz.’ şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

25 Mart Spor liderlik koltuğuna oturdu


Van Spor

Elazığlı sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Uluslararası arenada Tunceli’den 6’da 6 şampiyonluk


Van Spor

Türkiye’nin en genç hokey takımından büyük başarı


Van Spor

Furkan Akar ve Denis Örs’ün hedefi olimpiyat madalyası


Van Spor

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ