Kent Konseyi Kadın Meclisinden anlamlı etkinlik

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisince devlet korumasındaki çocuklar için kahvaltılı etkinlik düzenlendi.

Haberde İnsan 8.01.2022 15:09:52 0
Kent Konseyi Kadın Meclisinden anlamlı etkinlik
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 08.01.2022 15:09

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisince devlet korumasındaki çocuklar için kahvaltılı etkinlik düzenlendi.

Kızıl elma otağında düzenlenen etkinliğe Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Ünal Aksakal, Atatürk Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Mehmet Polat, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nesrin Şerbetçioğlu, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Engelliler Birimi Şube Müdürü Serpil Keser, Kent Konseyi Kadın Meclisi yönetim kurulu üyeleri ve devlet korumasındaki çocuklar katıldı.

Çocuklarla yakından ilgilenen kadın meclisi üyeleri, çocuklarla müzik eşliğinde halay çekti. Çiftlikteki atlarla ilgilenen çocuklar, keyifli anlar yaşadı. Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Aksakal, çocuklar için düzenlenen etkinlik için kent Konseyi Kadın Meclisine teşekkür etti.

30 çocuğun etkinliğe katıldığını belirten Aksakal, "Çocuklarımızın bu gibi etkinliklerle sosyalleşmesini sağlayan Kadın Meclisine teşekkür ederiz" dedi.

Atatürk Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Polat, sivil toplum kuruluşlarının sosyal sorumluluk projelerini önemsediklerini belirterek, Kadın Meclisine teşekkür etti. Sosyal sorumluluk projelerinin çocukların topluma kazandırılması açısından önemli olduğunu belirten Polat, sivil toplum kuruluşu ve kamu kurumu sinerjisinin önemine değindi.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nesrin Şerbetçioğlu ise çocukların etkinlikte mutluluklarına tanık olduklarını belirterek, çocuklara aile ortamını yaşatmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Şerbetçioğlu, devlet korumasındaki çocuklara yönelik etkinliklerinin devam edeceğini belirterek, etkinliğe destek veren Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

Erzincan Anadolu Lisesi badmintonda Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Kars Emniyet Futbol takımı Doğu Anadolu Şampiyonu oldu


Van Spor

Iğdır FK’de Kenan Koçak dönemi sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe’nin Süper Lig’de namağlup serisi 26. haftada bitti


Van Spor

Digorlu kızlar Türkiye yarı finallerinde Kars’ı temsil edecek


Van Spor

Curling kadın milli takımı, Dünya şampiyonası yolunda


Van Spor

Elazığspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Malatya’ya 4 milyar TL’lik spor yatırımı


Van Spor

Hakkari’de üç bant bilardo heyecanı


Van Spor

Iğdır FK - Bodrum FK maçının ardından


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ