Kemer’den iki yardım tırı daha yola çıktı

Kemer’den iki yardım tırı daha yola çıktı

Genel 7.02.2023 17:06:33 0
Kemer’den iki yardım tırı daha yola çıktı
Tarih: 07.02.2023 17:06 Güncelleme: 07.02.2023 17:06
Kemer’den deprem bölgesine Kemer Belediyesi koordinesinde iki yardım tırı daha yola çıktı. Vatandaşların yardım malzemeleri ile akın ettiği Belediye Düğün Salonu ve Belediye Kültür Salonu’na gelen malzemeler tırlara yüklenmeye devam ediyor.
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilden hissedilen 7.7’lik deprem sonrası Kemer’de deprem bölgesine gönderilmek için toplanan yardım malzemeleri deprem bölgesine tırlarla gönderilmeye devam ediyor.
Kemer Belediyesi ekipleri sabah saatlerinden gecenin ilerleyen saatlerine kadar vatandaşların getirdiği kolilerin paketlenmesinde çalışırken gönüllü vatandaşlar da bu çalışmalara destek veriyor.
Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Başkan Vekili Hasan Ali Acar, Kemer Belediyesi Başkan yardımcıları Emin Gül ile Baki Yalın, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tıraş, birim amirleri ile düğün salonunda çalışmaları koordine ediyor.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilk yardım tırını sabah saatlerinde Gaziantep’e dualarla uğurladıklarını belirterek yine vatandaşların ve Belediye’nin destekleri ile oluşturulan iki tırı daha dualar eşliğinde Hatay’a gönderdiklerini söyledi.
Başkan Topaloğlu sözlerini şöyle sürdürdü; “Yardım kampanyamızı duyurduğumuz 6 Şubat öğle saatlerinden bu yana Kemer’de yaşayan vatandaşlarımız akın akın belediyemiz düğün salonu ve kültür salonumuza yardım malzemelerini getirmeye devam ediyor. Belediye olarak biz de malzeme desteğimizi sürdürüyoruz. Türk Milleti böyle günlerde son derece güçlü bir şekilde kenetlenmeyi biliyor. Tüm halkımıza yardım kampanyasına gösterdikleri yoğun ilgi nedeni ile teşekkür ediyoruz. Deprem bölgelerinde bulunan vatandaşlarımıza yardım tırlarımızı göndermeye devam edeceğiz. Dualarımız ve kalplerimiz deprem bölgesinde.”
Vatandaşların yardım malzemelerini akşam saat 18:00’e kadar Kemer Belediyesi Kültür Salonu, gece 00:00’a kadar Kemer Belediyesi Kültür Salonu’na getirebilecekleri ve yardım kampanyasının ihtiyaç durumuna göre devam edeceği bildirildi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ