Kemahlılar AK Parti milletvekillerini ağırladı

Kemahlılar AK Parti milletvekillerini ağırladı

Politika 7.05.2023 13:44:28 0
Kemahlılar AK Parti milletvekillerini ağırladı
Tarih: 07.05.2023 13:44 Güncelleme: 07.05.2023 13:44
Erzincan Kemahlılar Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programına katılan AK Parti Milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır ve 28. dönem milletvekili adayı Mehmet Cavit Şireci seçimin önemine vurgu yaparak Kemahlılardan oy istediler.
Programa ev sahipliği yapan Erzincan Kemahlılar Dernek Başkanı Mahmut Cantekin kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Cantekin, Erzincan’ın Kemah ilçemize yapılan yatırımlardan dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekillerine teşekkür ederek destek sözü verdi.
“9’lu masanın dertleri Recep Tayyip Erdoğan”
Ardından konuşmasını yapan AK Parti 2. sıra milletvekili adayı Mehmet Cavit Şireci, "Erzincan’da belediye başkan yardımcılığı, AK Parti yöneticilikleri ve iki dönemdir il başkanlığı yaptığını ve bu dönemde de milletvekili olarak Erzincan’a hizmet etmek istediğini ifade etti. 2002 den bu yana bütün seçimleri AK Parti adına idare eden kişi olarak bu seçim kadar önem taşıyan bir seçim görmediğini belirten Şireci, “PKK’nın meşrulaştırılmaya çalışıldığı bir seçim arifesinde bir yol ayrımındayız. Yaklaşmakta olan seçim önemli. Daha çok çalışmak zorundayız, 6’lı masanın dertleri Recep Tayyip Erdoğan. Dertleri büyüyen, güçlenen dünya lideri olmaya namzet büyük Türkiye. Güçlü Türkiye demek, emperyalistlerin dünya üzerindeki hakimiyetlerini kaybetmeleri demektir. Biz yeryüzündeki tüm mazlum milletlerin son umuduyuz. Bu yüzden bu seçim çok önemli” dedi.
Milletvekili Burhan Çakır’da seçimlerin dünya genelinde çok önemsendiğini hatırlattı. Çakır, 5 yıllık milletvekilliği sürecinde Erzincan’a yapılan yatırımlardan bahsederek bu seçimde Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Partiye oy istedi.
“Erzincan’dan tekrar 2 milletvekili birden Ankara’ya gitmek istiyoruz”
28. dönem Milletvekili adayı Süleyman Karaman konuşmasında, “AK Parti olarak bu seçime en iyi şekilde hazırlanarak sizlerin katkısıyla Erzincan’da tekrar 2 milletvekili birden Ankara’ya gitmek istiyoruz. Bana zaman zaman başka yerlerden de vekil olabilirsin diyenler oluyordu. Benim hedefim milletvekili olmak değil, Erzincan milletvekili olmak istiyorum. 5 yıl daha Erzincan bizlere ruhsat verirse bütün projelerimizi bitirmek istiyoruz. Yaptığımız araştırmalar sonucunda tarım, sanayi ve turizmle Erzincan’ı kalkındıracağız. Bunu da sulama ile yapacağız ve sulama ile ilgili bir problem kalmayacak. Erzincan’da Turna Çayır Barajı bitti, Ballı Barajı yapımı devam ediyor. Pompaları yeniledik. Sulama paralarının yarısını da devlet ödeyecek. Erzincan tarım ve hayvancılıkla gelişecek. Hastanemizin yapımı devam ediyor. Bizim sloganımız; Erzincanlılar tedavilerini Erzincan’da olsunlar. Bunun için yeni hastane yapıyoruz” dedi.
“Doğalgazı şuan bedava yakıyoruz”
Ergan Dağı’na da otel yapına başlandığını söyleyen Karaman çevre ve şehircilik anlamında da önemli yatırımların yapıldığını belirtti. Tüm ilçelere ve mahallelere de doğal gaz gideceği müjdesini veren Karaman, “Kemah doğalgaza erişen ilk ilçelerinden biridir. Doğalgazı bulunmayan hiç bir ilçemiz kalmayacak. Biliyorsunuz liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yönetiminde Türkiye’de harika işler oluyor. Doğal gazı şuan da bedava yakıyoruz. Bundan sonra da mutfaklarda bedava olacak” ifadelerine yer verdi.
“Komşu illerimize duble yollardan gideceğiz”
Erzincan’ın komşu illeri arasında yer alan Sivas ile Ankara arasını 2 saate düşürecek olan Ankara-Sivas yüksek hızlı tren projesinin açılışına katıldığını ifade eden Karaman, “Ankara-Sivas yüksek hızlı treni faaliyete başladı. Biliyorsunuz, her yerde söylüyorum ki tren beni sever ben de treni. Sivas’ta gördü beni çok sevindi tren. Ankara’dan Sivas’a hızlı trenle geldim. Geçen sefer de söz verdik, doğrudur ama hiçbir zaman vazgeçmedik. Bu hızlı tren mutlaka Erzincan’a gelecek. İnşallah bu dönem içerisinde hem Kızıldağ’ı hem Sakaltutan’ı hem Ahmediye Tüneli’ni hem de Kuzey Güney hattı ve Kemaliye yolunu da bitireceğiz. Erzincan-Kemah- İliç yolu da bu dönem bitecek. Komşu illerimize de duble yollardan gideceğiz” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından programa katılım sağlayan davetliler toplu fotoğraf çekimi ile günü programı sonlandırdılar.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ