Kaymakam Musa Göktaş'tan Tuşba Aşevine Anlamlı Ziyaret: Umuda Servis!

Tuşba Kaymakamı Musa Göktaş aşevini ziyaret etti.

Van Haberleri 25.09.2024 10:06:00 0
Kaymakam Musa Göktaş
Tarih: 25.09.2024 10:10

TUŞBA KAYMAKAMI VE EŞİ, AŞEVİNDE

Tuşba Kaymakamı Musa Göktaş, eşi Nazan Göktaş ile birlikte, Tuşba Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren aşevine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bu ziyarette Kaymakam Göktaş ve eşi, aşevinin işleyişi ve sunduğu hizmetlerle ilgili olarak yetkililerden detaylı bilgiler aldı. Ayrıca, aşevinin kapasitesi ve hizmet kalitesi gibi konuların da değerlendirildiği belirtildi.

AŞEVİNİN TOPLUMSAL ROLÜ VE HİJYEN DENETİMİ

Aşevinin, toplumun ihtiyaç sahibi bireylerine yönelik sunduğu sıcak yemek hizmetinin önemine değinen Kaymakam Göktaş, bu hizmetin hassasiyetle yürütülmesinin ve kırılgan kesimlere ulaştırılmasının altını çizdi. Aşevi çalışanlarının yemek hazırlığında gösterdikleri hijyen ve kalite standartlarına da değinildi.

KAYMAKAM GÖKTAŞ, HİZMET KALİTESİNİ ÖNEMSİYOR

Aşevinin hazırlık aşamalarını yerinde inceleyen Kaymakam Göktaş, sunulan hizmetlerin kalitesinin, ihtiyaç sahibi vatandaşlara duyulan saygının bir yansıması olduğunu vurguladı.

Ziyaretin sonunda Kaymakam Göktaş, aşevinde görev alan personele emek ve özverilerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Sofraların kurulmasında gösterilen çabayı takdir etti ve bu tür hizmetlerin toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden olduğunu dile getirdi. "Burada görev yapan herkes, hemşehrilerimize umut oluyor" ifadesiyle hizmetin toplumsal etkisini de vurguladı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem