Tarih: 11.08.2024 16:33

Kaymakam Bulut'tan Özalp'in Köşe Bucak Ziyaretleri: Okullar, Mahalleler, Gaziler Üzerine Sıcak Temas!

Facebook Twitter Linked-in

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

Özalp Kaymakamı Rahmi Bulut, ilçeye bağlı mahalleleri ziyaret ederek, devam eden projeler ve vatandaşlarla buluşmalara devam ediyor. İlgili kurum müdürleri eşliğinde gerçekleştirilen ziyaretler sırasında, Kırçalı Mahallesi'nde yapımı süren ilköğretim okulu inşaatında da incelemelerde bulundu.

 

KIRÇALI MAHALLESİNDE EĞİTİM YATIRIMLARI

Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Çelik ile birlikte, Kırçalı mahallesinde devam eden ilköğretim okulu inşaatını ziyaret etti. Yapım aşamasındaki okul inşaatında incelemelerde bulunan Kaymakam Bulut, inşaatta görev yapan çalışanlara kolaylıklar diledi ve projenin ilerleyişi hakkında bilgi aldı.

 

ÇIRAK MAHALLESİNDE SAMİMİ BULUŞMALAR

Sosyal ziyaretlerine Çırak mahallesinde devam eden Kaymakam Rahmi Bulut, mahalledeki bir vatandaş ve Kur'an kursu öğrencileri ile bir araya geldi. Mahalle sakinleri ve öğrencilerin sorunlarını ve taleplerini bizzat dinleyen Bulut, gerekli desteği ve yardımı sağlayacaklarını ifade etti.

 

HACIALİ MAHALLESİ GAZİSİNE MORAL ZİYARETİ

Hacıali Mahallesi'ni de ziyaret eden Kaymakam Bulut, gazi bir vatandaşımızı ve kıymetli ailesini ziyaret ederek moral verdi. Gaziyle yakından ilgilenen ve sohbet eden Bulut, onun ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek, gerekli konularda destek olacağını belirtti.

 

Rahmi Bulut'un yaptığı mahalle ziyaretleri, yönetim anlayışının vatandaş odaklı olduğunu ve sahada aktif olarak sorunları yerinde tespit etme çabasını gösteriyor. Her ziyaret, ilçe yönetiminin insan odaklı yaklaşımının ve vatandaşların ihtiyaçlarına duyarlılığının bir yansıması olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —