Kaymakam Ocak: “Gençlerimiz bizim için çok önemlidir”

Kaymakam Ocak: “Gençlerimiz bizim için çok önemlidir”

Van Spor 17.01.2024 11:38:05 0
Kaymakam Ocak: “Gençlerimiz bizim için çok önemlidir”
Tarih: 17.01.2024 11:38 Güncelleme: 17.01.2024 11:38
MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, ilçe gençliğinin sporla buluşturulması ve yönlendirilmesi amacıyla her türlü projeyi destekleyeceklerini belirterek, “Gençlerimiz bizim için çok önemlidir ve onların en iyi şekilde eğitilmesi de bizim görevimizdir” dedi.
Muş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (ASKF) Kemal Türkan ve Muş İl Futbol Temsilcisi Aytaç Koyuncu, Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak’ı ziyaret ederek atkı hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ocak, kaymakamlık olarak ilçedeki sporculara gereken desteği verdiğini söyledi. Türkan ve ekibine teşekkür eden Ocak, sporun gelişmesine ve ilçede başarılı sporcuların yetişmesine önem verdiklerini aktardı. Bulanık’ta sporun geçmişte elde ettiği başarıları öğrendiğinde çok sevindiğini belirten Kaymakam Ocak, imkânlar dâhilinde ilçe sporuna da yardımcı olacaklarını söyledi. İlçe gençliğinin sporla buluşturulması ve yönlendirilmesi amacıyla her türlü projeyi destekleyeceklerini kaydeden Kaymakam Ocak, “Bulanık gençlerin daha önce çeşitli başarılar elde etmesi bizi sevindirmiştir. Bu başarının yeniden yakalanması ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması amacıyla sportif faaliyetlere yönlendirilmesi gerekiyor. Biz kaymakamlık olarak imkânlarımızın el verdiği kadarıyla gençlerimize her türlü desteği sağlamaya çalışacağız. Çünkü gençlerimiz bizim için çok önemlidir ve onların en iyi şekilde eğitilmesi de bizim görevimizdir. Şimdiden ilçe sporuna başarılar diliyorum” dedi.
Muş ASKF Başkanı Kemal Türkan, özellikle kaymakamların spor ve spor kulüplerine destek vermesinin oldukça önemli olduğunun altını çizerek, “Öncelikle kaymakamımızın spor tesisleri ve spor kulüplerine verdiği desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Çünkü ilçelerimizde ciddi anlamda sportif faaliyet eksiklikleri bulunmaktadır. Bunların giderilmesinde en fazla kaymakamlarımızın desteği ve gayreti ile giderilmektedir. Kaymakamlarımızın sunmuş olduğu destekler ayrıca ilçe gençleri içinde büyük bir fırsattır. Destek veren ve spora önem veren herkese teşekkür ediyoruz. Sağlam kafa sağlam vücut, spor yapan insanlarda olur. Ülkemiz dünyanın en genç nüfusuna sahip ve bu gençlik potansiyelinin harekete geçmesi gerekiyor. Bu da ancak sporla olur” diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Malatya Yeşilyurtspor, zirveden uzaklaşıyor


Van Spor

Başkan Şerifoğulları: "Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz"


Van Spor

Milli basketbolcu Melissa Vargas ehliyetini Malatya’dan aldı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Bucaspor 1928: 1


Van Spor

Bitlis 1916 Futbol Spor Kulübü namağlup yoluna devam ediyor


Van Spor

BAL 2. Grupta Malatyaspor: 1 - Viranşehir Belediyespor: 3


Van Spor

Yeni Malatyaspor sezonu kapattı


Van Spor

Özlem Melek Korkmaz dünya şampiyonu


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 5 - Yeni Mersin İdman Yurdu: 0


Van Spor

Serkan Özbalta: "Özlediğimiz bir galibiyetti"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ