Kaymakam Koşansu: "Eğitime ve spora yatırım, geleceğe yatırımdır’’

Kaymakam Koşansu: "Eğitime ve spora yatırım, geleceğe yatırımdır’’

Eğitim 28.11.2025 09:34:58 0
Kaymakam Koşansu:
Tarih: 28.11.2025 09:34 Güncelleme: 28.11.2025 09:34
MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, eğitime verilen desteğin kararlılıkla devam edeceğini belirterek, "Çocuklarımızın zihinsel, sosyal ve sportif anlamda gelişmesine katkı sunmak en temel önceliğimizdir" dedi.
Kaymakam Koşansu, İlçe Millî Eğitim Müdürü Metin Aral ve Şube Müdürü Erol Parlak ile birlikte Erentepe Kardelen Okulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, okulun eğitim ortamı ile sportif faaliyetleri yerinde incelendi. Ziyaret kapsamında Kaymakam Koşansu, öğrencilere çeşitli spor malzemeleri hediye ederek okulun spor alanındaki çalışmalarına destek verdi. Kaymakam Ömer Övünç Koşansu, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, eğitime verilen desteğin kararlılıkla devam edeceğini vurgulayarak, "Bizler için eğitim sadece okul binasıyla sınırlı bir süreç değildir. Çocuklarımızın zihinsel, sosyal ve sportif anlamda gelişmesine katkı sunmak en temel önceliğimizdir. Bu nedenle ilçemizin her köşesinde, her okulunda elimizden gelen tüm imkânları seferber ediyoruz. Spor, çocuklarımızın disiplin, özgüven ve takım bilinci kazanmalarında çok önemli bir rol oynuyor. Bugün burada verdiğimiz küçük bir destek, yarın büyük başarıların kapısını açabilir. Eğitime ve spora yaptığımız her yatırımın, geleceğimize yapılmış bir yatırım olduğuna inanıyorum" dedi.
Ziyaret kapsamında jandarma ekipleri, öğrencilere yönelik videolu trafik eğitimi gerçekleştirdi. Trafik kurallarının erken yaşta öğrenilmesi gerektiğinin altını da çizen Kaymakam Koşansu, "Trafik bilinci küçük yaşta kazanılır. Bugün burada verilen bilgiler, ileride hayat kurtarabilir. Öğrencilerimizin bilinçli bireyler olarak yetişmesi hepimizin ortak sorumluluğudur" ifadelerini kullandı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Olimpiyat fatihi çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığ’da voleybol müsabakaları tamamlandı


Van Spor

Aslan, Avrupa'da yara aldı! Union Saint-Gilloise engelini aşamadı


Van Spor

Bilek Güreşi İl Birinciliği Yarışması nefes kesti


Van Spor

Korkut’ta okçuluk kurslarına yoğun ilgi


Van Spor

Geleceğin buz hokeycileri ilk adımlarını attı


Van Spor

Elazığspor İstanbul’a gitti


Van Spor

Milli takım kampından Elazığ’a gurur mesajı


Van Spor

Battalgazi’de 3 Bant Bilardo Turnuvası sona erdi


Van Spor

ETÜ ağır sıklette rakip tanımadı


Van Spor

Ağrı 1970 Spor’da büyük kriz: 17 futbolcuya ceza, kadro 7 oyuncuya düştü


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Net Açıklama: Ligler Devam Edecek, Temizlik Süreci Hız Kesmeyecek!


Van Spor

Susuz’da okular arası futbol turnuvası sürüyor


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, galibiyete uzandı


Van Spor

Sarıkamış’ta voleybol turnuvası heyecanı


Van Spor

Çakmur’dan ailelere ve sporculara teşekkür


Van Spor

Elazığ 1. etap kros yarışmasında bölge birincisi


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan uluslararası şampiyonada 3 altın, 2 bronz madalya


Van Spor

Atatürk Üniversitesi boks takımı, Türkiye şampiyonasından madalyalarla döndü


Van Spor

ETÜ spor kulübü Hemsball Türkiye şampiyonasından çifte kupayla döndü


Van Spor

Ciritte final müsabakalarının iptaline tepki


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ