Kayıp Küçük Narin'in Arayışları Devam Ediyor: Delil Avı Komandolar Tarafından Genişletildi

Kayıp Narin Güran için seferberlik: Arama çalışmaları 12. günde.

Asayiş 1.09.2024 17:48:00 0
Kayıp Küçük Narin
Tarih: 01.09.2024 17:53

KOMANDOLAR ARAZİDE DELİL ARADI

Narin Güran'ın kaybolmasının ardından başlatılan arama çalışmaları 12. gününe girdi. 8 yaşındaki küçük kızın bulunması için jandarma komandoları elbise ve bez parçalarını delil olarak toplayıp, Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

DİYARBAKIR'DA 11 BİN DÖNÜMDE ARAMA

Kayıp Narin'in son izine 21 Ağustos'ta rastlanmıştı. O tarihten bu yana Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde etkili bir arama operasyonu yürütülüyor. Yaklaşık 150 araç sorgulandı, 130 kişi ifade verdi ve 32 bin 952 kişi kontrol edildi.

KAYBOLMADAN ÖNCEKİ SON GÖRÜNTÜLER

Kaybolmadan önce okulun 21 Ağustos'taki kameralarına yansıyan görüntülerde, Narin'in arkadaşlarıyla birlikte yolda yürüdükten sonra evine doğru yöneldiği tespit edildi.

AİLE BİREYLERİ İFADE VERDİ

Soruşturma kapsamında Narin'in ağabeyinin ısırık izleri sebebiyle gözaltına alınması ve daha sonra serbest bırakılması gelişmeleri yaşandı. Soruşturmanın ilerleyen aşamalarında ise Narin'in amcası ve aynı zamanda mahalle muhtarı olan S.G. de gözaltına alınarak sorgulandı.

BULGULAR AMCANIN ARACINDA

Amcanın aracında alınan DNA örneklerinin Narin'in kıyafetlerinden alınan örneklerle eşleştiği bildirildi. Soruşturma bu doğrultuda devam ediyor.

AFAD VE JANDARMADAN ORTAK ÇALIŞMA

Aramaları yürüten ekipler, AFAD ve jandarma komandoları, Tavşantepe ve Sarıdallı Mahalleleri arasında kalan kırsal bölgede arama faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

DELİLLER ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

Komandolar tarafından arazide bulunan şüpheli malzemeler delil olarak kabul edilip, incelenmek üzere Diyarbakır Adlı Tıp Kurumu'na ulaştırıldı. Arama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.