Kars’ta en çok kitap okuyan öğrenci ve velilere ödül verildi

Kars’ta en çok kitap okuyan öğrenci ve velilere ödül verildi

Eğitim 10.06.2024 15:31:37 0
Kars’ta en çok kitap okuyan öğrenci ve velilere ödül verildi
Tarih: 10.06.2024 15:31
Kars’ta eğitimde kaliteyi sağlamak ve artırmak amacıyla başlatılan “Kars’ta Akılcı Fikirlerle Kaliteyi Artırma Stratejileri” KAFKAS Projesi kapsamında İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri ve veliler arasında en çok kitap okuyanlara ödülleri verildi.
Kültür Müdürlüğü Salonu’nda düzenlenen ödül töreni saygı duruşuna durulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ziya Gökalp İlkokulu öğretmeni Fadime Ulu ve öğrencileri müzik dinletisiyle devam etti.
Programın açılışında konuşan Vali Ziya Polat, “Devletimizin milletimizin yarınlarına imza atacak sevgili yavrularımız hoş geldiniz. Onları yetiştiren bu milletin sevdasını hizmet ettirmeye akıllarına ilk işleyen sevgili velilerimiz hoş geldiniz. KAFKAS Projesi bu yeni eğitimde var olan durumunu biraz daha ileriye götürmek çocuklarımızı velilerimizi STK’larımızı ve kurumlarımızın eğitime daha çok ilgi göstermesini akademik başarıyı biraz daha iyileştirmek ancak sadece akademik başarı değil, çocuklarımızın sosyal kültürel, sanatsal ve sportif anlamda da daha ileri gitmesi için arkadaşlarımızla hazırladığımız bir projeydi. Şükürler olsun sene sonuna geldik ve projenin çocuklarımıza yansıdığını görmenin mutluluğu içerisindeyiz. KAFKAS Projesinin anlamında 50’ye yakın proje var. İşte bunları hep birlikte uyguladık” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından ilkokul, ortaokul ve lise kategorisinde dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Ziya Polat ve protokol üyeleri tarafından verildi. Program hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem