Karslılar Cumhur İttifakı adayını bağrına bastı

Karslılar Cumhur İttifakı adayını bağrına bastı

Genel 30.03.2024 13:35:03 0
Karslılar Cumhur İttifakı adayını bağrına bastı
Tarih: 30.03.2024 13:35 Güncelleme: 30.03.2024 13:35
Karslılar Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ötüken Senger’i bağrına bastı. Vatandaşlar Kars’a hizmetlerin Cumhur İttifakıyla geleceğini ifade eden Senger’e destek sözü verdi.
AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, 65. Hükümette Ulaştırma, Denizcilik ve Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti İl Başkanı Muammer Sancar, MHP İl Başkanı Tolga Adıgüzel, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek yarın yapılacak seçim öncesinde destek istedi.
Cumhur İttifakı heyeti sokak sokak dolaşarak projelerini anlatıyor. Kars’ta projeleriyle seçmenlerinin karşısına çıkan tek aday olan Prof. Dr. Ötüken Senger, bir taraftan projelerini anlatırken, diğer taraftan da vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinliyor.
Seçim çalışmalarında Prof. Dr. Ötüken Senger’e destek veren ve Senger ile birlikte dolaşan AK Parti Milletvekili Adem Çalkın, 65. Hükümette UDH Bakanı Ahmet Arslan’a, vatandaşlarda 31 Mart’ta Cumhur İttifakı adayını destekleyecekleri sözü verdi.
Cumhur İttifakı adayının belediye başkanı olmasıyla birlikte hayata geçirilecek projelerle Kars’ın çehresinin değişeceğini ifade eden AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, “Birliğimiz, dirliğimizi, kardeşliğimizi engelleyen ne varsa karşısında duralım. Küçük hesapların peşinde sürüklenecek, basit beklentiler uğruna böylesine kadim bir şehri feda etmenin zamanı çoktan geçmiştir. Enerjimizi sıradan konulara, Kars’a faydası olmayan şeylere harcamamız sadece zaman kaybıdır. 31 Mart yerel seçimlerinde kritik bir eşikteyiz. Önümüzdeki 5 yılını belirlemek için yarın sandığa gidecek. Gazi Kars’ımızın hak ettiği hizmeti almasının ve kalkınmasının vakti gelmiştir. Bunu yapacak gücümüz var. Bizim hizmet anlayışımızda ötekileştirmek, etnik grup yok. kim olursa olsun bağrına basma, benimseme ve olduğu gibi kabul etme var” dedi.
Öte yandan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ötüken Senger’e destek isteyen Cumhur İttifakı heyeti vatandaşlar sohbet etti. Daha sonra bölgeden ayrıldı. Cumhur ittifakı heyeti seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ