Kars Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’ndan bilirkişilik eğitimi

Kars Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’ndan bilirkişilik eğitimi

Genel 21.07.2025 09:44:33 0
Kars Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’ndan bilirkişilik eğitimi
Tarih: 21.07.2025 09:44 Güncelleme: 21.07.2025 09:44
Kars Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) tarafından, TÜRMOB yetkilendirmesiyle "Bilirkişilik Temel ve Yenileme Eğitimi" programı, Bilirkişilik alanında görev almak isteyen çeşitli meslek gruplarına yönelik olarak başlatıldı.
Kars Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Didem Turhan, son dönemde meslek mensuplarına yönelik olarak düzenlenen bilirkişilik eğitimi hakkında açıklamalarda bulundu.
Kars SMMMO Başkanı Didem Turhan, Kafkas Üniversitesi Ahmet Arslan Kongre Salonu ve Kars SMMM Odası’nda 9 grup halinde yapılan eğitimlere Kars-Iğdır ve Ardahan illerinden toplam 212 kişi başvurdu.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Turhan, "Meslek mensuplarımızın bilgi ve tecrübelerini adalet sistemine aktarması, yargı süreçlerinin doğru ve hızlı işlemesi adına büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle, odamız bünyesinde gerçekleştirdiğimiz bilirkişilik eğitimi, üyelerimizin bu alandaki yetkinliklerini artırmayı hedeflemiştir" dedi.
Başkan Turhan, katılımcıların bilirkişilik mevzuatı, raporlama esasları, bağımsızlık ve tarafsızlık ilkeleri gibi konularda kapsamlı bilgi edindiklerini belirtti. Ayrıca, teorik bilgilerin yanı sıra pratik uygulamalar ve örnek olay incelemeleriyle eğitimin pekiştirildiğini vurguladı.
Başkan Turhan, eğitimin adli sistemin işleyişine katkı sağlayacağına inandığını ve bilirkişilik görevinin layıkıyla yerine getirilmesi için tüm katılımcılara başarılar diledi.
Eğitimler, İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Murat Arpa, Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Saydam, Kafkas Üniversitesi İ.İ.B.F Öğretim Üyesi Dr. Cengiz Ergün ve Kars SMMMO Başkanı Didem Turhan tarafından verildi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

Kocaelispor, Galatasaray'ı Devirdi! Süper Lig'de Tarihi Sürpriz: 1-0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 Hacettepe A.Ş. Türk Metal 1963 Spor: 3


Van Spor

Osman Özköylü: "Bir hakem çıkıp bizim geleceğimizle oynayamaz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bütün amacımız bu takımın ilk 7’nin içinde olabilmesi"


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Diyarbekirspor:0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Esenler Erokspor: 1


Van Spor

Karslı atlet balkan şampiyonu oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ