Tarih: 17.07.2024 12:43

Kars polisinden ’apart’ operasyonu

Facebook Twitter Linked-in

Kars’ta KOM ve Narkotik ekiplerince düzenlenen ’apart’ operasyonunda, piyasaya sürülmek üzere olan 38 bin 800 lira sahte para ile uyuşturucu ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.
Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce kent merkezinde bulunan 2 aparta operasyon düzenlendi.
KOM ve Narkotik ekiplerince düzenlenen ’apart’ operasyonunda yapılan aramada; 5 farklı seri numarasına sahip 776 adet 50 TL’lik olmak üzere toplam 38 bin 800 TL sahte para, 2 parça halinde toplam 2,90 gram metamfetamin, 2 parça halinde toplam 0,97 gram bonzai, içerisinde metamfetamin bulaşığı bulunan şişe ve 2 cam aparat ele geçirilerek muhafaza altına alındı.
Olayla ilgili olarak şüpheli 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli 2 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Adliyeye sevk edilen ve haklarında TCK-191 Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak ve TCK-197 Parada Sahtecilik suçlarından işlem yapılan şüphelilerden V.K. (29) tutuklanarak cezaevine gönderildi. 1 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —