Kars 36 Spor profesyonel lige çıkmanın hesaplarını yapıyor

Kars 36 Spor profesyonel lige çıkmanın hesaplarını yapıyor

Van Spor 1.08.2024 18:42:17 0
Kars 36 Spor profesyonel lige çıkmanın hesaplarını yapıyor
Tarih: 01.08.2024 18:42 Güncelleme: 01.08.2024 18:42
Kars 36 Spor, 2024-2025 futbol sezonunda 3’üncü lige çıkmanın hesaplarını yapıyor. Başkan Ali Uçum, geçen sezon iyi bir kadro kurmalarına rağmen teknik direktör seçiminde yapılan hatanın kurbanı olduklarını belirtti.
Uçum, bu sezon özellikle teknik heyet ve yapılacak transferler zirveye oynayacaklarını kaydetti.
Türkiye’nin en önemli şehirlerinden birisi olan Gazi Kars’ın profesyonel liglerde takımının olmamasını çok büyük bir kayıp olduğuna dikkat çeken Başkan Uçum, Vali Ziya Polat, Milletvekili Adem Çalkın ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger’in katkı ve destekleriyle Kars 36 Spor’un profesyonel ligde yer alacağını söyledi.
Ziraat Türkiye Kupası’nda Gençler Birliği Spor’u Kars’a getiren yeşil beyazlı ekibin 2024-2025 futbol sezonunda Şehir Stadyumunda karşılaşmalarını oynamasıyla birlikte çok önemli başarılara imza atacağını inandığını vurguladı.
Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Ali Uçum, “Biz geçmişten ders çıkardık. Çok iyi transferler yaptığımızı düşündük, ancak yanıldık. Bu sezon ince eleyip sık dokuyacağız. Şuan görüştüğümüz sporcular var, takip ettiğimiz sporcular var, alt yapıdan gelen sporcularımız var. Bunları harmanlayacağız ve çok kaliteli bir kadro kuracağız. Hedefimiz belli, Gazi Kars’ın takımı profesyonel ligde olmalıdır. Bu çerçevede çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Kars sevdalısı yöneticilerimiz var, onların da destekleriyle Kars’ı hak ettiği yere taşıyacaklarını vurgulayan Uçum, “Valimiz Ziya Polat, Milletvekilimiz Adem Çalkın, Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ötüken Senger, Kars için gece gündüz çalışıyorlar, Kars sevdalıları, değerli büyüklerimizin katkı ve destekleriyle Kars 36 Spor’un çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Stadyum sorunumuzu Valimiz ve Milletvekilimiz sağ olsunlar çözdüler. Kendilerine çok teşekkür ediyor. El birliğiyle birlik, beraberlik içerisinde biz bu sezon 3’üncü lige çıkacağız” diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

Muşlu sporculardan Muaythai Bölge Şampiyonası’nda büyük başarı


Van Spor

Hakkarili dağcı Kilimanjaro zirvesinde


Van Spor

Elazığlı sporcu Yıldırım milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Elazığspor 21 futbolcuyla İstanbul’a gidiyor


Van Spor

Elazığ 1. Amatör kümede 3 takım play-offu garantiledi


Van Spor

Kocaman: "Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya, Muay Thai Şampiyonası’ndan 25 madalyayla döndü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ