Kars 36 Spor 3 futbolcuyu renklerine bağladı

Kars 36 Spor 3 futbolcuyu renklerine bağladı

Van Spor 23.07.2022 11:07:50 0
Kars 36 Spor 3 futbolcuyu renklerine bağladı
Tarih: 23.07.2022 11:07 Güncelleme: 23.07.2022 11:07
2022-2023 futbol sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Kars 36 Spor, yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çekti.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi’nde Kars’ı temsil edecek olan yeşil beyazlı ekip Teknik Direktörlük görevine Vasıf Aksaka’yı getirirken, Başkan Erkan Aydın, Aksaka’nın önerdiği futbolcularla görüşerek anlaşmaya sağladı.
Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Erkan Aydın, yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu, bunun için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini söyledi.
Transfer çalışmalarına başladıklarını ifade eden Başkan Erkan Aydın, “Öncelikle yaptığımız transferler şehrimize ve camiamıza hayırlı olsun. Biz yönetim olarak transfer çalışmalarımıza başladık. İlk olarak Teknik Direktörümüz Vasıf Aksaka ile anlaşma yaptık. Daha sonra hocamızın önerdiği, bizimde yönetim olarak yakından takip ettiğimiz geçen yıl Ağrı Vefaspor’da oynayan Furkan Dağabakan, yine Yeşil Kaman Spor’da mücadele eden Görkem Çitak ve geçen sezon takımımız da başarılı bir sezon geçiren Serkan Ersöyleyen ile anlaşma yaptık. Yine takip ettiğimiz futbolcular var. Onlarla da görüşüyoruz. Amacımız bu yıl çok iyi bir ekip kurarak Kars 36 Spor’u hak ettiği yere taşımak. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
“Bütün Karslıları göreve davet ediyorum”
Biz yönetim olarak gerekli adımları atıyoruz. Ancak bizlerle bir yere kadar diyen Başkan Aydın, Karslıyım diyen herkesin sorumluk alması gerektiğini hatırlatan Aydın, “Biz elimiz değil, başımızı taşın altına koyduk. Başarılı olmak, yeşil beyazlı ekibi profesyonel lige taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle Kars dışında yaşayan Karslı iş adamlarını da yanımızda görmek istiyoruz. Onların da vereceği destekle başarılı olacağımıza inanıyorum. Kars 36 Spor hepimizindir, herkesin sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. Birlikten kuvvet doğar, bizimde şehir olarak bu birliği sağlamamız gerekiyor” diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Fırtına seriye bağladı! Evinde Eyüpspor'u rahat geçti


Van Spor

Bölgesel Amatör Lig: Bitlis 1916 Futbol SK: 2 - Dersim Spor: 0


Van Spor

Nesine 2. Lig: Yeni Malatyaspor: 0 - 1461 Trabzon FK: 4


Van Spor

Bingöl’de 750 öğrenciye forma desteği


Van Spor

Bülent Bölükbaşı: "Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Galibiyeti çok özlemiştik"


Van Spor

51 İlden bin 200 sporcu Elazığ’da karate için buluştu


Van Spor

TFF 3. Lig: Yeşilyurtspor: 0 - Kahramanmaraşspor: 2


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Ümraniyespor: 0


Van Spor

Korkut’ta atletizm antrenmanları sürüyor


Van Spor

Mehmet Akif Ortaokulu ilçe şampiyonu oldu


Van Spor

Kars 36 Spor’da hedef 3 puan


Van Spor

Elazığ Kamu Spor Oyunları tamamlandı


Van Spor

Elmira Yasin’den Dünya Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Okul sporlarında heyecan dolu final


Van Spor

Fenerbahçe, Stuttgart’ı Tek Golle Geçti! Sarı-Lacivertliler Avrupa’da 3 Puanı Kaptı


Van Spor

Yeni Malatyaspor- 1461 Trabzon maçında düdük Hatice Aydın’da


Van Spor

Mustafa Sarıgül: "9 puan aldık ama bu sadece bir başlangıç"


Van Spor

Elazığ’da kaykay ve paten sporunda bir ilk


Van Spor

Kartal, Konya engelini aştı! Beşiktaş 3 puanı 2 golle aldı


Van Spor

Türkçe Konuşan Ülkeler Satranç Birliği Kuruldu: İlk Başkan Türkiye


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ