Tarih: 09.09.2024 12:51

Karanlık Sır: Dere Kenarında Bulunan Narin'in Ardından Ortaya Çıkan Kardeş Sırrı!

Facebook Twitter Linked-in

ÖN OTOPSİ RAPORU AÇIKLANDI

8 yaşındaki Narin Güran'ın Diyarbakır'da dere kenarında cansız bedeni bulunmasının ardından yapılan ön otopsinin raporu açıklandı. Rapora göre, boğma izi, 15 gün suda kalma ve ayağında kırık bulgularına ulaşıldı. Olay, Narin'in kaybolduktan sonra 19 gün geçmesinin ardından kamuoyunun tepkisini çekmişti. İlk bulgular Narin'in açıklanmamış bir nedenle öldürülmüş olabileceğini işaret ediyor.

KARDEŞİNİN GİZEMLİ ÖLÜMÜ

Diyarbakır'daki bu üzücü olayın ardından, Narin'in 7 yıl önce vefat eden engelli ablası hakkında da ayrıntılar gündeme geldi. Annenin daha önceden verdiği bir röportajda, evin tek kızının Narin olduğunu ve engelli başka bir kızını 7 yıl bakıp kaybettiğini söylemişti. Bu iddia, kamuyounun dikkatini çekerek, ablanın da ölümünün ardında bir gizem olup olmadığı sorularını beraberinde getirdi.

KAÇIRILMA VE CİNAYET İDDİALARI

Gözaltına alınan akrabalar ve tehdidle ilgili iddiaların yanı sıra, Narin'in kaybolması ve yaşanan süreç, adeta bir kara kutu gibi gizemini koruyor. Narin Güran'ın kaybolma hikayesi, görgü tanıklarının ifadeleri ve güvenlik kamerası kayıtları ışığında, acımasız bir sonu akıllara getirmesiyle tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

AMCASI TUTUKLANDI

Olayın bir başka şüpheli gelişmesi ise, Güran ailesinin bir üyesi olan amcanın tutuklanması. Narin'in cansız bedeni bulunmadan önce yürütülen soruşturmada, amcanın aracından alınan DNA örneklerinin, Narin'in kıyafetlerindeki örnekler ile eşleştiği ve bunun üzerine tutuklandığının açıklanması dikkat çekti.

CANSIZ BEDENİ BULUNAN NARİN İÇİN ADALET ARAYIŞI

Narin Güran'ın bulunmasının ardından Türkiye'nin dört bir yanından yetkililerden açıklamalar geldi. İçişleri Bakanı, İletişim Başkanı ve Adalet Bakanı'nın yanı sıra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı da olaya ilişkin duyarlılık göstererek adalet arayışının devam edeceğini belirttiler. 21 şüphelinin gözaltına alınması ve bu sayının 24'e çıkmasıyla, sorumluların ortaya çıkarılması için yürütülen soruşturmanın hız kazandığı gözlemleniyor.

PERDE ARKASINDA DAHA FAZLASI OLABİLİR Mİ?

Narin'in kayboluşu ve sonrasında yaşananlar, köyde daha önce yaşanan ölümler ve bunlar hakkında atılan iddialarla birlikte, perde arkasında daha fazlasının olabileceği spekülasyonlarını beraberinde getiriyor. Kamuoyu, Narin'in ve engelli ablasının ölümü hakkında detaylı bir soruşturma talep ederek, adaletin yerini bulmasını bekliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —