Kandaşoğlu'ndan Vanspor'daki istifalara tepki

Kandaşoğlu'ndan Vanspor'daki istifalara tepki

Van Haberleri 24.06.2022 00:34:00 0
Kandaşoğlu
Tarih: 24.06.2022 00:38

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

ATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu önceki gün Vanspor FK Başkanı Mehmet Avcı ve bazı isimlerin istifası ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.Kandaşoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada takıma ve Van halkına ihanet edildiğini dile getirdi.

Kandaşoğlu açıklamasında, “ Evet gerçekten böyle bir anlayış nasıl olur? Van halkı ne bekliyordu, neler oldu? Olacak iş değil. Kimse kusura bakmasın bu davranış takımı tam yok etmek demek. Biz geldik, biz gidiyoruz diye bir anlayış olamaz. Burası dağ başı mı arkadaşlar? Hiç kusura bakmayın mademki böyle bir durumunuz vardı, niye beklediniz. Bu günden sonra bu takıma ne doğru dürüst futbolcu ne de teknik heyet gelir. Bugüne kadar her şey bitmeliydi. Bizler her gün sizleri destekledik. Hiçbir başarı yokken sizlere hak verdik. Asla bir gün takım için eleştirmedik. Peki sizler niye Van halkına sormadan istifa ediyorsunuz. Bu doğru bir davranışımı, Bunun hesabı çok ağır olur. Affedilecek bir durum değil.” İfadelerini kullandı.

Sizlere yakışmadı

Kandaşoğlu açıklamasının devamında, “Oh ne güzel kasada takımın parası varken, varım. Para bitti yokum, yakıştıramadım. Çok ciddi bir kurumsallık yakalayan, yeni sezona yoğun bir hazırlık içine giren Vanspor FK'daki ayrılıklar çok üzücü ve endişe verici. Müthiş bir halkın ve taraftarın büyük desteğini alan ve havayı yakalamışken halkın sırtına hançeri vur ve git. Bu doğru bir davranış değildir. Kent ve kurumlar takımı başarıya götürecektir. Yöneticiler ve yetkili Merciler de bu takıma sahip çıkmak zorundadırlar. Takım Vanın ortak değeridir. Bu davranış asla kabul edilecek bir davranış değildir.” Dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler: Kandaşoğlu' Vanspor' istifalara tepki
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem