Kamuya 2022 Kasım Ayı 3675 Memur Personel Alımı İlanları - 100 Bin Alım Bekleniyor

Kamuya 3675 Memur Alımı için ilan yayımlandı. Kasım ayı içerisinde alım yapılması beklenen 100 bin personel alımı ilanı hangileridir? İşte tüm ilan detayları.

İş İlanları 2.11.2022 18:04:00 0
Kamuya 2022 Kasım Ayı 3675 Memur Personel Alımı İlanları - 100 Bin Alım Bekleniyor
Tarih: 02.11.2022 18:11

Kasım ayı kamuya memur alımı ve personel alımı ilanları yayımlandı. Farklı Bakanlıklar ve Kamu kurumları bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere toplamda 3675 kişilik kadro ile Memur Alımı ve Personel alımı yapacak. Haberimizde sizlere Kasım ayı içerisinde alım yapılacak ilanların güncel listesini ve öte yandan herkesin merakla beklediği Kasım ayında yayımlanması beklenen kamu ilanları hakkında detayları aktaracağız.

2022 Yılı Kasım Ayı Memur Personel Alımı İlanları Yayımlandı!

Ekim ayının bitmesi ile birlike yeni kamu ilanları yayımlanmaya devam etti. Kasım ayı itibari ile yayımlanmış olan ilanlara göre 3675 kişilik kadro için alım yapılacağı bildirildi. Buna göre Ülkemizde bulunan kamu kurumları ve kuruluşları bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere en az lise, ön lisans ve lisans mezunu memur personel alımı gerçekleştirecekler. Bu kapsamda güncel ilan listesini paylaşıyoruz.

Kasım Ayı Memur alımları Hangi Kadrolarda Yapılacak?

Yayımlanan yeni ilanlara göre alımlar,

    Hukuk Uzmanı,
    Müfettiş Yardımcısı,
    Uzman Yardımcısı,
    Uzman Personel,
    Destek Personeli,
    İcra Müdür ve Müdür Yardımcısı,
    Bilişim Personeli,
    İç Denetçi,
    Veznedar,
    Teknisyen,
    Düz memur,
    Zabıta Memuru,
    İtfaiye Eri,
    Servis Görevlisi,
    İç Kontrolör Yardımcısı,
    Temizlik Personeli,
    Şoför,
    Subay,
    Avukat,

gibi kadrolarda Kasım ayı memur personel alımları yapılacak.

Kasım Ayı 3675 Memur Personel İlan Listesi Nedir?

Yayımlanmış olan memur alımı ve personel alımı ilanları ile kamuya farklı bakanlıklar ve kurumlar ile Bankalar memur personel alacak. Alım yapılacak kurum ve ilan listesi detayları aşağıdaki gibidir.

TÜM MEMUR PERSONEL ALIMI GÜNCEL LİSTE BURADA

Başvuru Genel Şartları ve Özel Şartları Nedir?

Kasım ayı içerisinde gelmiş olan ilanlar için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca özel olarak ise KPSS, Eğitim, Yaş gbi şartlar aranacak.

KPSS Şartı Nedir?

Yukarıdaki tabloda da göreceğiniz gibi hangi kurum KPSS puanı ile memur alımı yaptığı belirtilmektedir. Bu kapsamda KPSS puanı alımlarda 2020, 2021 veya 2022 yılında yapılan KPSS'den lise için P94, Ön Lisans için P93 ve lisans için p3 puan türünden en az 50 puan almış olmak gereklidir.

KPSS siz personel alımları için ise tecrübe şartı aranmaktadır.

Yaş Şartı Nedir?

Bir çok memur alımı ilanı için adaylar Sınav tarihi ile 35 yaşından büyük olmamaları gerekmektedir. Ancak Belediye Zabıta memuru alımında adayların 30 yaşından büyük olmaması gerekmektedir.

Eğitim Şartı:

Kasım ayı içerisinde Kamuya yapılan alımlarda en az lise, ön lisans ve lisans mezunu alım yapılacak. Bu kapsamda adayların alanına göre ilgili alanlardan mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

Güncel İlanlara Başvuru Nasıl Yapılır?

Kasım ayı içerisinde yayımlanan ilanlar için başvuruların çoğu Elektronik ortamda yapılmaktadır. Bu kapsamda başvurular e-Devlet şifresi lle gerçekleştirilecektir.

Kamuya 100 Bin Memur ve Personel Alımı İlanı Bekleniyor!

Aktif olarak yayımlanan ilanlar dışında Kamuya en az 100 Bin Memur Personel alımı ilanı Kasım ayı içerisinde bekleniyor.

Geçtiğimiz aylarda yapılan açıklamalar ile kamuya alımı beklenen ilanlar yayımlanacak. Bunlar içerisinde özellikle Sağlık Bakanlığı yer alıyor. Bildiğiniz üzere Sağlık Bakanlığından bir çok detay belli olmaya başladı. Öte yandan Cumhurbaşkanlığı tarafından onaylanan alımlar ve süpriz yayımlanması beklenen ilanlar bulunmaktadır.

Sağlık Bakanlığı 85 Bin Personel Alımı Geliyor!

Ekim ayı içerisinde yayımlanması beklenen ilanlar henüz yayımlanmadı. Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ilanı EKim sonunda bekleniyordu ancak kasım ayına uzatıldı. Söz konusu alım ilanı için kontenjanlar belli olmaya başladı. 85 bin personel alımı ilanı yayımlanır yayımlanmaz binlerce kişi başvuru yapacaktır. Sağlık Bakanlığı kontenjanları için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı 85 Bin Personel Alımı Detayları

Cumhurbaşkanlığı 6091 Memur Alımı İçin Karar Yayımladı!

Kasım ayı resmi gazetede yayımlanan karar ile 2 Bakanlık ve Gelir İdaresi Başkanlığı memur alımında atama dolu ve boş kadro kararı yayımlandı. Buna göre,

Gelir İdaresi Başkanlığı - Merkez 215 Kişi, Taşra 2100 Kişi,

Hazine ve Maliye Bakanlığı - Merkez 1074 Kişi, Taşra 2450 Kişi,

İçişleri Bakanlığı - (Dolu Kadro Değişikliği Merkez 123 Kişi, Taşra 600 ) Boş Kadrolar Merkez 30 Kişi, Taşra 220, Kefalet Sandığı 2 Kişi,

ataması yapılacak. İlan kasım ayı içerisinde bekleniyor.

İlanın Detayları Burada

TTK 4000 İşçi Alımı Yapacak!

Beklenen bir diğer ilan da Taşkömürü Kurumu oldu. Daha önce de yapılan açıklamalar ile 4000 işçi alımı yapılacak. İlanın detayları burada


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem