Kağızman’da silahlı kavgaya karışan 8 kişi tutuklandı

Kağızman’da silahlı kavgaya karışan 8 kişi tutuklandı

Asayiş 2.05.2024 13:36:27 0
Kağızman’da silahlı kavgaya karışan 8 kişi tutuklandı
Tarih: 02.05.2024 13:36
Kağızman’da önceki gün husumetli 2 aile arasında çıkan ve 8 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya karışan 8 kişi tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Kars’ın Kağızman ilçesi Denizgölü köyünde 30 Nisan 2024 tarihinde daha önce aralarında husumet olan 2 aile arasında çıkan silahlı kavgaya 8 kişi yaralanmıştı. Olay sonrasında köyde güvenlik önlemleri alan jandarma olaya karışanlarının yakalanması için düğmeye bastı.
Jandarma Komutanı Albay Fatih Cemal Kiber’in bizzat yakından takip ettiği silahlı kavganın zanlılarının yakalanması için jandarma çalışma başlattı. Bunun üzerine olaya karışanların ikametlerine düzenlenen operasyonda yapılan aramada, 3 Av Tüfeği, 1 9 mm Tabanca, 1 Kurusıkı Tabanca, 49 7,65 mm Çapında Tabanca Fişeği ve 13 Kurusıkı Tabanca Fişeği ele geçirilerek muhafaza altına alındı.
Jandarma Komutanlığı’nca olayın aydınlatılması için yapılan çalışmalarda ise olaya karışan S.K, F.K., İ.K., N.K, S.K., E.K., S.K ve H.K. olmak üzere toplam 8 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan 8 kişi adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 8 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Kars Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem