Tarih: 05.10.2024 08:40

Jose Mourinho'nun Yeni Durağı İngiltere mi?

Facebook Twitter Linked-in

FENERBAHÇE'DEN EVERETON'A Mİ?

Fenerbahçe'nin deneyimli teknik direktörü Jose Mourinho'nun İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'ın teknik direktör adayları arasında bulunduğu iddia edildi. Söz konusu iddia, futbolda transfer dedikodularını konu alan Football Insider tarafından dile getirildi.

EVERTON KULÜBÜ SATIŞA HAZIRLANIYOR

Kulüple ilgili bir diğer gelişme ise, kulübün büyük bir hissesinin satışının gündemde olması. Amerikalı iş insanı Dan Friedkin'in, Everton'ın yüzde 94'lük hissesini satın almak üzere mevcut sahip Farhad Moshiri ile anlaşmaya vardığı ifade ediliyor. Bu büyük satışın tamamlanmasının ardından bir yönetim değişikliğinin beklendiği ve bu bağlamda teknik direktörlük koltuğu için de yeni bir isim düşünüldüğü belirtiliyor.

MOURINHO'NUN ADI ÖNE ÇIKIYOR

Football Insider'a konuşan kaynaklara göre, Jose Mourinho, Everton'ın yeni teknik direktörü olarak düşünülen güçlü adaylardan biri. Sean Dyche'nin koltuğunun sallantıda olduğu söylentileri arasında, Mourinho'nun deneyimi ve başarıları onu bu pozisyon için cazip bir seçenek haline getiriyor.

TARAFTARLAR DİĞER ADAYA İKNA OLMUYOR

Everton taraftarları, başka bir aday olan Graham Potter'a sıcak bakmadıkları bildiriliyor. Sky'da çıkan haberlere göre taraftarlar, boşalan teknik direktörlük koltuğu için Mourinho gibi daha deneyimli bir ismi tercih ediyorlar gibi görünüyor.

EVERTON'IN LİGDEKİ DURUMU

İngiltere Premier Lig'de mücadele eden Everton, şu anda geride kalan 6 hafta sonunda sadece 4 puan toplayarak 16. sırada yer alıyor. Bu durum, takımın teknik direktörlük pozisyonu için değişiklik yapma ihtiyacını daha da güçlendiriyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —