Jose Mourinho'dan Flaş Açıklama: Saint-Maximin'e Yine Gönderme Yaptı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Fulham Teknik Direktörünü tebrik ederken, Allan Saint-Maximin ile yaşadığı tartışmaya gönderme yapmaktan çekinmedi.

Van Spor 29.03.2025 01:10:00 0
Jose Mourinho
Tarih: 29.03.2025 01:13 Güncelleme: 29.03.2025 01:10

Portekizli hoca, 500. maçını tamamlayan Marco Silva'yı kutlarken kullandığı metaforlarla dikkat çekti. Mourinho'nun "asansör" ve "merdiven" benzetmeleri, Saint-Maximin ile yaşadığı kadro kararı sonrası sosyal medyada başlayan atışmanın devamı olarak yorumlandı.

TEBRİK MESAJINDAKİ ALT ANLAM

Mourinho, Silva'ya yönelik tebrik mesajında şu ifadeleri kullandı: “Beş yüz mü? Güzel bir sayı, daha fazla gri saçla 600’e ulaşacak... 700’e... Tebrikler Marco, yetenek, çalışma, ciddiyet ve sağduyuya dayalı güzel bir kariyer için. Birçoklarının asansörle çıktığı merdivenleri tırmandınız. Algılardan değil sonuçlardan oluşan bir kariyer için tebrikler. Sizi takdir ediyor ve alkışlıyorum.”

Bu sözlerin, özellikle "asansörle çıkanlar" ifadesinin, Saint-Maximin'in formsuzluğuna gönderme olduğu ve Mourinho'nun oyuncusunun yeterince çaba göstermediği yönündeki eleştirisini sürdürdüğü şeklinde yorumlanıyor.

PEKİ YAŞANANLAR NE OLDU?

Fenerbahçe’nin sezon başında Al-Ahli’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Allan Saint-Maximin, Jose Mourinho ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle son zamanlarda gündemdeydi. Kadroya alınmamasına tepki gösteren Fransız yıldız, sosyal medya üzerinden Mourinho'ya göndermelerde bulunmuştu.

SAINT-MAXIMIN'DEN İNCE MİSAFİR!

Saint-Maximin, Rangers ile oynanan Avrupa Ligi maçında kadro dışı kalınca Instagram hesabından şu paylaşımı yapmıştı: “Bir yalan asansöre bindiğinde, gerçek merdivenleri kullanır. Daha uzun sürer ama sonunda varır.”

MOURINHO'NUN CEVABI

Mourinho ise bu paylaşıma sert bir yanıt vermiş ve Saint-Maximin’in form durumunu eleştirmişti: “Saint-Maximin’in şiir konusunda yetenekli olduğunu bilmiyordum. Ben de bu konuda fena değilim. Bir futbolcu iyi çalıştığında, çok çalıştığında ve her gün antrenman yaptığında, formda olabilir ve merdivenleri tırmanabilir. Asansör kullanmasına gerek yoktur. Buna karşılık, bir oyuncu iyi antrenman yapmıyorsa, geç geliyorsa, fazla kiloluysa ve maça hazır değilse, o zaman asansörü kullanması gerekir - çünkü kısa süre içinde merdivenlerde yorulacaktır.”

Bu son tebrik mesajı, Mourinho'nun Saint-Maximin konusundaki tavrının değişmediğini gösteriyor. Portekizli hoca, performans beklentisini karşılamayan oyuncusuna göndermelerde yapmaya devam ediyor gibi görünüyor.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

Erzincan Anadolu Lisesi badmintonda Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Kars Emniyet Futbol takımı Doğu Anadolu Şampiyonu oldu


Van Spor

Iğdır FK’de Kenan Koçak dönemi sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe’nin Süper Lig’de namağlup serisi 26. haftada bitti


Van Spor

Digorlu kızlar Türkiye yarı finallerinde Kars’ı temsil edecek


Van Spor

Curling kadın milli takımı, Dünya şampiyonası yolunda


Van Spor

Elazığspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Malatya’ya 4 milyar TL’lik spor yatırımı


Van Spor

Hakkari’de üç bant bilardo heyecanı


Van Spor

Iğdır FK - Bodrum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - Bodrum FK: 3


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ