Jandarma Öğrencilerle Buluştu: Muradiye'de Meslekleri Tanıtma Etkinlikleri Yapıldı

Jandarma gençleri meslek yolculuğu konusunda bilgilendirdi. Muradiye'de kariyer günleri başladı!

8.05.2024 00:39:00 0
Jandarma Öğrencilerle Buluştu: Muradiye
Tarih: 08.05.2024 00:46

MURADİYE'DE JANDARMADAN ÖĞRENCİLERE MESLEK TANITIMI

Van İl Jandarma Komutanlığı ve Muradiye İlçe Jandarma Komutanlığı'nın iş birliğiyle Muradiye ilçesinde bulunan okullarda öğrencilere özel bir program düzenlendi. Bu programda öğrencilere, jandarma teşkilatının görevleri, çalışma alanları ve jandarma personeli hakkında bilgi verildi.

JANDARMANINGÖREVLERİ VE TEŞKİLATI TANITILDI

Programın ağırlıklı içeriği, öğrencilere jandarma teşkilatının toplumdaki rolü, güvenlik işleri ve halkla ilişkiler konularında detaylı bilgi sağlamaktı. Aynı zamanda, jandarmanın çeşitli birimleri ve bu birimlerde görevli personelin meslek yaşamları hakkında sunumlar yapıldı.

İNTERAKTİF ETKİLEŞİM VE BİLGİ ALIŞVERİŞİ

Programa katılan öğrenciler, jandarma personeliyle doğrudan görüşebildi, sorularını yöneltebildi ve ilgi çekici sohbetler gerçekleştirdi. Bu interaktif ortam, öğrencilere jandarma mesleği hakkında daha fazla bilgi edinme ve kariyer seçenekleri hakkında bilinçli kararlar verme imkanı sundu.

MESLEK TANITIMININ AMACI VE GELECEĞİ

Van İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, meslek tanıtım etkinliklerinin, gençlerin kariyer seçimlerini desteklemek ve jandarma teşkilatının toplumla ilişkilerini güçlendirmek amacıyla düzenlendiği belirtildi. Bu tür etkinliklerin ilerleyen zamanlarda da devam edeceği konusunda bilgi verildi.

ETKİNLİKLERİN ÖĞRENCİLERE KATKISI

Muradiye'deki öğrencilere yönelik düzenlenen meslek tanıtım programının sonucunda, gençlerin meslek seçimlerini yaparken daha bilinçli olmaları ve jandarma teşkilatı ile sıkı bağlar kurmaları hedeflendi. Bu tür programlar, öğrencilerin geleceğe yönelik kararlarını şekillendirmede önemli bir rol oynadı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem