Jandarma ile onurlu bir geleceğe

Jandarma ile onurlu bir geleceğe

Genel 8.01.2025 05:35:19 0
Jandarma ile onurlu bir geleceğe
Tarih: 08.01.2025 05:35 Güncelleme: 08.01.2025 05:35
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi öğrencilerine yönelik olarak Erzincan İl Jandarma Komutanlığı tarafından Jandarma Genel Komutanlığı personel temin süreci hakkında tanıtım faaliyeti icra edildi.
Prof. Dr. Erdoğan BÜYÜKKASAP Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Erzincan İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Veysel Yanık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatih Yavuz Ilgın, protokol üyeleri, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Programda konuşan Erzincan İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Veysel Yanık, “Amacımız 186 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Jandarma Teşkilatını sizlere tanıtmak ve hayatta insanın ömrünü şekillendiren iki önemli dönüm noktası olan eş ve meslek seçiminde doğru kararlar almanızda sizlere yardımcı olmaktır. Bizler sizlere teşkilatımızı tanıtarak bu önemli kararlardan birinde yol gösterici olmayı arzu ediyoruz. Sizleri büyük bir aile olan Jandarma Teşkilatı içerisinde görmekten duyacağımız memnuniyeti belirtmek isterim. İnşallah Jandarma Teşkilatı sizlerle birlikte daha da güçlenecektir.” dedi.
Programda daha sonra Jandarma Genel Komutanlığı tarihçesi ve Jandarma Genel Komutanlığı’na katılmak isteyen genç adaylara gerekli bilgilendirme yapılmasına müteakip öğrenciler ve diğer katılımcılar ile birlikte hatıra fotoğrafı çekinilerek açılan stantlarda envanterde bulunan malzeme, teçhizat ve birimlere ait görevler anlatıldı.
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: jandarma ile onurlu bir geleceğe
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Batman Sason Spor: 1


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor Başkanı Ramazan Ayhan: "Kurumsal kimliği olan bir kulüp inşa etmek için yola çıkıldı"


Van Spor

Rektör Hacımüftüoğlu, Milli takıma seçilen özel sporcuları misafir etti


Van Spor

ETÜ kayaklı koşuda Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Elazığ’da yurtlar Ramazan’a hazır


Van Spor

Erzurum Teknik Üniversitesi Snowboard Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor, ligin ikinci yarısına 35 milyon TL yatırımla başladı


Van Spor

Beytepe Koleji öğrencilerinden basketbolda çifte galibiyet


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ