İYİ Parti Genel Sekreteri'nden aday çıkışı! "Aday olursa kazanacağımızdan yüzde yüz eminim"

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin açıklamada bulunan İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, "Meral Akşener, Cumhurbaşkanı adayı olursa kazanacağımızdan yüzde yüz eminim." dedi.

Politika 8.12.2022 18:51:00 0
İYİ Parti Genel Sekreteri
Tarih: 08.12.2022 18:54

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz TV 100 canlı yayınında konuştu. İP'li Poyraz, 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayına ilişkin değerlendirmede bulundu.

"Meral Akşener, Cumhurbaşkanı adayı olursa kazanacağımızdan yüzde yüz eminim." diyen Poyraz, "Akşener'in ‘başbakan adayıyım’ kararını gözden geçirmesini çok isterim ama maalesef Sayın Genel Başkanımızın söylediklerinin arkasında durma ve sonuçlarının bedellerini ödeme gibi siyasi alışkanlığı var." ifadelerini kullandı.

"Kemal beyin adaylık açıklaması yok"

Yavuz Ağıralioğlu'nun, "Kazanmasından endişe ediyoruz." dediği Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık ihtimaline de değinen Poyraz, şunları söyledi:

Sayın Kemal Bey’in açıklamalarından aday olduğuna ilişkin bir kanaat oluşuyor ama Kemal Bey’in de adaylık açıklaması yok. Ocak ayından sonra aday belli olur. Bu toplantıdan sonra müzakereler başlamış olur.

Önemli olan ‘Ben adayım’ deme iradesinin ortaya konulması. Bu anlamda Lütfü Savaş Bey’i tebrik ediyorum. En azından şarta bağlı deklarasyonda bulundu. ‘Sayın Genel Başkan Kılıçdaroğlu aday olmazsa ben buna talibim’ dedi. Bu bir deklarasyon.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem