İYİ Parti icralık oldu

İYİ Parti icralık oldu

Politika 26.09.2025 10:17:54 0
İYİ Parti icralık oldu
Tarih: 26.09.2025 10:17 Güncelleme: 26.09.2025 10:17
Erzurum’da İYİ Parti Aziziye İlçe Başkanlığı, iddiaya göre ödenmeyen kiralar nedeniyle icralık oldu. İcra davasını kazanan ev sahibi Nurgül Vural, evine çilingir ve polis eşliğinde girdi.
Ankara’da yaşayan Nurgül Vural, 3 yıl önce Erzurum’un Aziziye ilçesi Dadaşkent semtinde bulunan 4 katlı 500 metrekarelik lüks villasını İYİ Parti Aziziye İlçe Başkanlığı’na kiraya verdi. Ancak iddialara göre kiralar önce aksadı, ardından da ödenmemeye başladı. Aylık 10 bin TL bedelle kiraya verilen villa için yaklaşık 100 bin TL’yi bulan ödenmemiş kira borcu oluştu. Nurgül Vural’ın annesi Fatma Fidan’ın ifadesine göre, defalarca görüşülmesine rağmen sorun çözülemedi. Son 9 aydır kira alamadığını belirten Nurgül Vural, mahkemeye başvurdu. Ev sahibi Vural’ın açtığı davayı kazanmasının ardından icra süreci başlatıldı. Son olarak icra memurları, çilingir ve polis eşliğinde villaya girdi. İcra memurlarının kontrolünde villanın boşaltıldığı görüldü.

"Ne ödüyorum ne de evinizden çıkıyorum"
Ev sahibinin annesi Fatma Fidan, yaşananları şöyle aktardı:
"Kızım 3 sene önce evini emlakçı aracılığıyla kiraladı. Bizim ailece İYİ Parti’yle hiçbir alakamız yok, partili değiliz. Kızım Ankara’da yaşıyor, biz de sadece yazları Erzurum’a geliyoruz. 3 yıldır kira problemi yaşıyoruz, son 9 aydır da tek kuruş ödemediler. İl Başkanı Ensar Nuhoğlu ile defalarca görüştük. Bize ‘Ne ödüyorum ne de evinizden çıkıyorum’ dedi. Resmen evimizi gasp ettiler, evimize çöktüler. İnanılır gibi değil, yazıklar olsun."
Fidan, kira bedelinin ödenmemesinin yanı sıra, açılan dava ve yapılan yolculuklarla birlikte ciddi masraflara katlandıklarını da dile getirdi.

"Evimize çöktüler"
Fatma Fidan, "Kira bedeli neredeyse 100 bin TL’ye ulaştı. Bunun dışında kızım dava açtığında masraflar etti, Ankara’dan defalarca gelip gitmek zorunda kaldı. En son da icra memuru çilingirle eve girdi. Bayrakların yerlerde olduğunu gördük. Biz bu evin kiralanmasını tamamen emlakçı aracılığıyla yaptık, partilerle alakamız yok. Ama resmen evimizi gasp ettiler, biz mağdur olduk" dedi.
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: iyi parti icralık oldu
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ