İstanbul'a Van Damgası: Kültürel Zenginlik Yenikapı'da Sahne Alıyor!

İstanbul'da Van rüzgarı esecek: 3. Van Kültür Buluşmaları lansmanı yapıldı.

Van Haberleri 24.09.2024 21:51:00 0
İstanbul
Tarih: 24.09.2024 21:53 Güncelleme: 24.09.2024 21:54

Van kültürünü İstanbul'a taşıyan '3. Van Kültür Buluşmaları'nın heyecanı başladı. Van Dernekler Federasyonu (VANFED) tarafından düzenlenen lansman toplantısı, Van'ın tanıtımı adına anlamlı adımların atıldığı bir etkinlik olarak dikkat çekti.

VAN KÜLTÜRÜNÜN İSTANBUL'A TAŞINMASI İÇİN BÜYÜK HAZIRLIK

Bir otelde gerçekleşen lansman toplantısında VANFED Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Anadolu Van Dernekler Federasyonu yetkilileri ve bölgesel basın mensupları hazır bulundu. Van'ın tarihi ve kültürel varlıklarının yanı sıra yöresel lezzetlerinin tanıtıldığı video gösterimi yapıldı ve etkinlik alanı hakkında bilgiler paylaşıldı.

'VAN DENİZİNİ GÖRDÜNÜZ MÜ?' SLOGANI İLE TANITIM VURGUSU

Etkinliğin sloganı 'Van Denizini Gördünüz Mü?' olurken, Van Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri, sanayi odaları, üniversite ve çok sayıda kuruluşun tanıtım günlerinde yer alacağı müjdelendi.

VAN KÜLTÜRÜ İSTANBUL'DA YAŞATILIYOR

VANFED Başkanı Yağız, etkinlikle Van'ın kültürel ve tarihi değerlerini İstanbul'da tanıtacaklarını ve herkesin katkısunmasını beklediklerini ifade etti. Bayram Çiftçioğlu da bu organizasyonun önemini vurgulayarak, Van'ın tüm Türkiye tarafından daha iyi tanınmasını amaçladıklarını dile getirdi.

HERKES YENİKAPI'DAKİ ETKİNLİĞE DAVETLİ

10-13 Ekim 2024 tarihleri arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yenikapı etkinlik alanında gerçekleştirilecek olan '3. Van Kültür Buluşmaları'na tüm vatandaşlar davet edildi. Etkinlik programı, katılımcıların sorularına verilen cevaplarla son buldu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem