İstanbul Sporlu Genç Yetenek Vardar, Kanserle Mücadele Başlattı

Genç futbolcu kanserle mücadele edecek.

Spor 7.08.2024 15:00:00 0
İstanbul Sporlu Genç Yetenek Vardar, Kanserle Mücadele Başlattı
Tarih: 07.08.2024 15:02

İSTANBULSPOR'DAN ACI HABER: BARAN ALP VARDAR'A KANSER TEŞHİSİ

İstanbul'un sevilen futbol kulüplerinden İstanbulspor, genç oyuncusu Baran Alp Vardar'ın sağlık durumu hakkında üzücü bir haber paylaştı. 19 yaşındaki yetenekli futbolcunun kanser olduğu açıklandı.

KULÜPTEN DESTEK MESAJI

Sarı-siyahlı takımın resmi açıklaması Vardar'a olan inanç ve desteklerini yansıttı: "Biz hep seninle olacağız canımız Baran Alp Vardar. Altyapımızdan yetişmiş, A takımımızda görev almış, canımız Baran Alp Vardar'a yapılan tetkikler sonucu kanser teşhisi konmuş, tedavi sürecine başlamıştır. Daima seninle olacağız." Bu açıklama, genç futbolcunun zorlu sürecinde hem takımı hem de taraftarların yanında olacağını gösteriyor.

GEÇEN SEZON FENERBAHÇE KARŞISINDA SAHADAYDI

Baran Alp Vardar, profesyonel futbol kariyerinde değerli deneyimler kazanmış bir oyuncu. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de boy gösteren Vardar, Alanyaspor, Sivasspor ve özellikle Fenerbahçe gibi güçlü takımlara karşı forma giyme başarısı göstermişti. Bu maçlarda sergilediği performansla dikkat çeken Vardar, şimdi en büyük savaşını saha dışında verecek.

Futbol topluluğu ve spor severler, genç oyuncuya destek mesajları göndererek onun bu zorlu mücadelesinde yanında olduklarını gösteriyorlar. İstanbulspor taraftarlarının, takım arkadaşlarının ve tüm Türk futbolunun Vardar'a olan desteği devam ediyor.

İstanbulsporlu futbolcu Baran Alp Vardar, kansere yakalandı