Tarih: 26.10.2024 11:20

İsrail Zulmü: Filistinli Erkekleri Çıplak Aradı, Sonra Gözaltına Aldı

Facebook Twitter Linked-in

KEMAL ADWAN HASTANESİ'NDE İSRAİL ZULMÜ

Gazze Şeridi'nde bulunan Kemal Adwan Hastanesi'nde İsrail güçleri tarafından insanlık dışı muamelelere maruz kalan Filistinlilere yönelik şok edici olaylar yaşanıyor. İsrail askerleri, önce yerinden edilmiş Filistinli erkeklere kendi kıyafetlerini zorla çıkartma emri verdi, ardından onları tutukladı. Bu hareket, İsrail'in Gazze Şeridi'nde sürdürdüğü şiddet olaylarına yeni bir boyut ekledi.

SOYKIRIM EYLEMLERİNE BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

Dünyanın gözleri önünde gerçekleşen bu olaylar, İsrail güçlerinin Filistinlilere yönelik soykırım faaliyetlerinin devam ettiğini gösteriyor. Beyt Lahya kentinin İsrail saldırılarının hedefi olmasının ardından, sivillerin sığındıkları hastanede de güvenliklerini ihlal eden bu olaylar yaşandı. Filistin Sağlık Bakanlığı'nın ifadelerine göre, İsrail askerleri insanlık dışı uygulamalarla Filistinli erkekleri mağdur etmeye devam ediyor.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI VE HASTALAR TEHLİKEDE

Durumun vahameti artarken, hastanede bulunan sağlık personelinin de İsrail güçleri tarafından tutuklandığı ve bir odada toplandığı belirtildi. Aralarında Hastane Müdürü Dr. Hüsam Ebu Safiye'nin de olduğu sağlık çalışanlarından hiçbir haber alınamadığına dair endişeler artıyor. Sağlık Bakanlığı, su, gıda ve tıbbi hizmetlere erişimi kesilen bu kişilerin korunması için uluslararası topluma acil yardım çağrısında bulunuyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —