İşliyen, Kur’an kursu öğrencileriyle bir araya geldi

İşliyen, Kur’an kursu öğrencileriyle bir araya geldi

Genel 30.07.2024 12:42:45 0
İşliyen, Kur’an kursu öğrencileriyle bir araya geldi
Tarih: 30.07.2024 12:42
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, Erzincan ziyaretleri kapsamında Kemah ilçesini ziyaret etti. Ziyareti sırasında vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti ve öğlen namazını tarihi Gülabibey Camii’nde kıldı. Camide yaz Kur’an kursunda eğitim gören öğrencilerle yakından ilgilendi ve onlara ve ailelerine teşekkür etti. Ziyaretin ardından Erzincan merkezinde bulunan Yeni Mahalle Kur’an kursunu ziyaret edip öğrencilerle sohbet etme fırsatı buldu.
Başkan Yardımcısı İşliyen ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Erzincan’ımız, elhamdülillah manevi değerlere saygı bakımından gençlerimizin mukaddes değerlere sahip çıkması konusunda güzel örnekler sergileyen illerimizden bir tanesi, hamdolsun. Hafta içerisinde önce Erzincan ilçesinde bulunan Kemah ilçesi, kadim medeniyetlere merkezlik yapmış olup, ta İstanbul’un fethinden hemen bir sene sonra, yani 1454 yılında inşası tamamlanan Gülabibey Camii’ne ziyaret gerçekleştirdik ve camide çiçekler gibi açan çocuklarımıza şahitlik ettik, elhamdülillah.
Camilerde, çocuklarımızla 4-6 yaş kurslarımız hem ilçelerimizde hem de merkezimizde yürütülmeye çalışılıyor. Bu hizmetlerde emeği geçen bütün kardeşlerimize, meslektaşlarıma, müftü arkadaşlarımıza, imam hatip, müezzin, kayyım, vaiz, Kur’an kursu hocası olan herkese ve bütün cemaatimize dua ve destekleri için teşekkür ediyorum. Bu hizmetler, cemaatimizin katkılarıyla yürütülmeye çalışılıyor.
Bugün yine, müftülük yaparken prefabrikte hizmet veren yeni mahalle Kur’an kursunu ziyaret etme fırsatını buldum. Harika bir Kur’an kursu binası kazandırılmış. Etraftaki kardeşlerimizin de görmesini arzu ederim. 4-6 yaş grubundaki çocuklarımızın cıvıltısı, gözlerindeki pırıltı, onların neşesi ve manevi değerlerle buluşmalarının oluşturduğu o manevi atmosferin güzelliği görülmeye değer bir sonuç ortaya çıkarmış.
Hakikaten, bu hizmetlerde emeği geçen herkese, Erzincanlı hayırseverlerimize ve dışarıdan ya da içeriden bütün dostlarımıza teşekkür ediyor, Cenab-ı Hakk’ın mizanlarına sadaka olarak geçmesini niyaz ediyorum.” diye konuştu.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem