İrem Derici’nin annesi kimdir, mesleği ne? Jale Ediz neden İrem ismini kızına verdi?

Şarkılar Bizi Söyler'in konuklarından İrem Derici özle hayatıyla merak edilen isimlerden. İrem Derici Instagram hesabından annesiyle ilgili paylaşımları ile takipçilerini güldürüyor.

Magazin 27.11.2022 00:23:00 0
İrem Derici’nin annesi kimdir, mesleği ne? Jale Ediz neden İrem ismini kızına verdi?
Tarih: 27.11.2022 00:31

Sempatik tavırları ve sivri dilli sözleriyle magazin gündeminin sevilen isimlerinden İrem Derici özel hayatıyla olduğu kadar ailesiyle de merak ediliyor. Peki İrem Derici’nin annesi kim? İrem Derici’nin annesinin adı ne?

İREM DERİCİ’NİN ANNESİ KİM?

İrem Derici’nin annesini adı Jale Ediz’dir.

İREM DERİCİ’NİN ANNESİ JALE EDİZ KİMDİR NE İŞ YAPAR?

İrem Derici’nin annesi Jale Ediz ünlü şarkıcının hayattaki en büyük destekçisi. İrem Derici’nin annesi Jale Ediz ile babası Hulusi Derici, ünlü şarkıcı 5 yaşındayken ayrılmışlar. Babasıyla ayrılık sonrası ilişkisi bozulan ünlü şarkıcı annesine tutunmuş. İrem Derici ev hanımı olan annesiyle olan ilişkisini bir röportajında şöyle anlatmıştı:

Beni yetiştiren kadının payı büyük. Annem Jale Ediz. Tek kelimeyle iğrenç bir çocuktum. Böyle bir yaramazlık olamaz. Annem benim yerime 11 tane erkek çocuğu yetiştirip bir futbol takımı kurardı. Işık Lisesi tarihinin en azılı kız öğrencisiydim. Galiba tüm toyluklarımı lise yıllarımda bıraktım. Burundan sonra bir genç kız havalarına girdim, sigara içmeler, bir çoraba dünya para vermeler… Yani aslında şu an yapmam gereken tüm sakillikleri lisede yaptım ve bitirdim.”

JALE EDİZ’İN KAÇ ÇOCUĞU VAR? EŞİ KİMDİ? İREM DERİCİ’BİB BABASI KİM?

Jale Ediz ve Hulusi Derici’nin evliliklerinden İrem ve Cemre dünyaya geldi.

Çift uzun yıllar önce boşandı. İrem Derici 5 yaşındaydı.

İREM DERİCİ: HAYATTA TEK GÜVENDİĞİM İNSAN ANNEMDİR

”Babama bile güvenmem. İnsanlar ailesinden bile kazık yiyor. Annem ve babam ben küçükken ayrıldılar. Beni haftada bir alması gereken babamı ayda bir görüyordum. Gözü de hiç üstümde değildi. Eve giderdik, gazetesini okurdu. Öyle otururduk kenarda. Babamla, popçuluk mevzum başladığında baba-kız gibi olduk. Bu bizim 24 yılımızı aldı. Yüzde yüz güvendiğim tek kişi annem.”

JALE EDİZ KIZINA İREM İSMİNİ NEDEN VERDİ?

İrem Derici’nin annesinin merak edilmesinin nedeni ünlü şarkıcının Instagram’da komik hatta ara da küfürlü bir paylaşımla kendi isminin konuluş hikayesini yazması oldu. İrem Derici’nin paylaşımın kısa sürede onbinlerce beğeni yağdı.

Şimdi benim valide bana hamile, harıl harıl herkes isim düşünüyor bana… Rahmetli bir akrabamız var, şair, ismi Necmi… Necmi Dede’nin çocuklarının isimleri Erol, Birol, Varol. Yeğenleri Nurol, Şenol, Gürol. Ben doğacağım, konsey toplanmış bana isim bulmak için… Necmi Dede “İlkol” olsun, ilk torun çünkü demiş ve babam ayaklanmış ‘Necmi Dede yeter, bundan sonraki ‘Defol’ sonraki de ‘s…ir ol’ olsun da tam olsun’ Neyse ben doğuyorum, hala ismim yok, lohusa anneciğim Bakırköy Devlet Hastanesi’nde kucağında 1 günlük ben, bir sürü taze anneyle aynı yerde taburcu olmayı bekliyor. Derken yan yatağında yatan, ikiz kızları olan bir kadının ziyaretçileri geliyor, annem de kulak kabartıyor konuşmalarına: ‘Ne koydun bu güzel kızların isimlerini?’ ‘Didem’le İrem koydum’ diyor kadın ve annem dönüyor ‘İrem ne demek?’ diye soruyor, ‘cennet bahçesi’ diyor kadın ve annem babama ‘Hulusi, İrem olsun adı!’ diyor. İsminiz kaderinizdir derler ya. Şunu okuduktan sonra hak verdim. ‘Mutluluk Simgesi’ … Sanırım benim hayattaki misyonum bu, insanları mutlu ettikçe ruhum doyuyor… Teşekkürler anne, teşekkürler yan yatakta yatan ikiz annesi, nur içinde uyu Necmi Dede, günaydın millet!”


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem