İpekyolu'nu çöp götürüyor, DEM'li Belediye Yönetimi Uyuyor mu?

İpekyolu'nu çöpler sardı, DEM Partili Cevdet Altındağ liderliğindeki Belediye Yönetimi eleştiri oklarının hedefinde. "Yoksa İpekyolu'ndan daha önemli işleri mi var ?" sorusu soruluyor.

Van Haberleri 28.05.2024 19:01:00 1
İpekyolu
Tarih: 28.05.2024 19:28 Güncelleme: 29.05.2024 23:40

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

İşçi kıyımı ve abartılı borç açıklaması ile gündemden düşmeyen İpekyolu Belediyesi'nin DEM'li Başkanı Cevdet Altındağ, şimdi de İpekyolu'nda yaşanan çöp tehlikesi ile gündeme gelmeye başladı. 

İPEKYOLU BELEDİYESİ SOSYAL MEDYADA SERT ELEŞTİRİLERLE KARŞI KARŞIYA

Sosyal medya kullanıcıları, İpekyolu Belediyesi'nin DEM Partili Başkanı Cevdet Altındağ ve onun yönetimini ağır eleştirilere tabi tuttu. Yapılan açıklamalarda, belediyenin temel sorumluluklarından biri olan çöp toplama hizmetini dahi yeterince yerine getiremediği vurgulandı. Göreve geldiği günden beri işçi kıyımına gitmekle suçlanan Başkan Altındağ'ın yönetimi altında, İpekyolu'nun sokaklarında biriken çöpler ve artan çevre kirliliği vatandaşların tepkisine neden oldu.

 

İŞÇİ KIYIMI SONRASI ÇÖPLER İPEKYOLUNU ESİR ALDI

Belediyenin, bazı çalışanlarını işten çıkararak uyguladığı ve "işçi kıyımı" olarak tanımlanan politikalar, İpekyolu Belediyesi'nin çevre temizliğindeki başarısızlığını daha da arttırıyor. Belediyenin, vatandaşların en temel beklentilerinden biri olan çöp toplama hizmetini aksatmadan sağlayamaması, görevi ihmal ettiği yönünde vatandaşların sitemlerine yol açtı.

 

AĞUSTOS BÖCEĞİ BENZETMESİYLE TEPKİLER BÜYÜYOR

Kötü koku ve sağlıksız ortam yaratmakla kınanan DEM'li Belediye Yönetimi, sosyal medyada "Ağustos böceği" benzetmesiyle eleştirildi. Görsel ve olfaktif kirliliğe maruz bırakılan İpekyolu halkı, yaşadıkları bölgenin çevresine atılan çöpler yüzünden bezmiş durumda. Belediyenin gereken temizlik çalışmalarını yürütemediğinin altı çizilirken, yetersiz çöp toplama hizmetinin çevreye verdiği zarar günden güne artıyor.

 

VATANDAŞLAR SOSYAL MEDYADAN SESİNİ YÜKSELTİYOR

Sosyal medyadaki kullanıcılar paylaştıkları mesajlarda, belediyenin hizmet anlayışını sorgulayan eleştirilerini dile getiriyorlar. İpekyolu Belediyesi'nin etkin bir yönetim sergilemediğini ve seçim zaferinin ardından somut adımların atılmadığını belirten vatandaşlar, durumun şaşkınlık verici olduğunu ifade ediyor. Yapılan paylaşımlarda amacın, halka hizmet gerekçesiyle seçilen belediye yönetiminin sorumluluklarını hatırlatmak olduğu vurgulanıyor.

Sosyal medya kullahcıları paylaştıkları mesajlarda şu ifadelere yer verdi; 

"Ağustos böceği gibiler. 

Tüm sistemleriniVur patlasın çal oynasın üzerine kurmuşlar @ipekyolubeltr yerel seçimlerin üstünden kaç ay geçti? Bir rüzgarla kazandığınız belediyelerde yaprak kıpırdamıyor. Şaşkınlıkla izliyoruz.. Van halkı kime oy verdiğinizi görün !"

 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Van Bizim
28.05.2024 22:36:58
Üst geçitleri de aylardır süpürge vurulmadı. Camlar kırık, bakım yok. Onu da yazın

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem