Tarih: 27.07.2024 19:26

İpekyolu'nda DEM’li Başkan Cevdet Altındağ Onu da Yaptı!

Facebook Twitter Linked-in

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk’ün Haberi

Van'ın İpekyolu İlçe Belediyesi 2025-2029 yılları arası döneme yönelik yapacağı stratejik planlama çalışmalarına katkı olması için kurumsal internet sitesinde bir anket formu düzenledi. 

ANKET FORMUNDA LGBT PENCERESİ

 "İPEKYOLU BELEDİYESİ VATANDAŞ ANKETİ - Bu çalışma İpekyolu Belediyesi'nin 2025-2029 yılları arasındaki hizmetlerini ve çalışmalarının planlanması aşamasında görüş ve önerilerinizi almak amacıyla yapılmaktadır. Bu doğrultuda sizin görüşleriniz bizim için önemlidir. Burada vereceğiniz bilgiler sadece bu araştırmada sayısal verilere (istatistikî bilgilere)ulaşmak amacıyla kullanılacaktır. Başka hiçbir yerde hiçbir amaçla kullanılmayacaktır; kişi, kurumla paylaşılmayacaktır.Temmuz- 2024" ifadeleri ile başlayan anket formu ile vatandaşların da katılım sağlaması amaçlanıyor.

Ancak aanket formunda katılanlar ile ilgili bilgilerin yer alacağı bölümde cinsiyet kimliği kısmında kadın, erkek seçeneklerinin yanında bir de diğerleri seçeneği yer alıyor. Kadın ve Erkek cinsiyet kimliği dışında 3’üncü seçenek olan Diğerleri ile LGBT’lilerin kastedildiği herkes tarafından biliniyor.

HDP/DEM’Lİ SİYASETÇİLERİN ÖNLENEMEZ LGBT SEVGİSİ

Daha önce HDP’li yöneticiler, Van halkının karşısına aday olarak LGB’li birisini çıkarmıştı. Şimdi de DEM’li İpekyolu Belediyesi cinsiyet seçenekleri arasında diğerleri sekmesini koyarak LGBT’lilere pencere açtı.

İPEKYOLU'NDA DEM’Lİ YÖNETİMDEN LGBT DESTEĞİ

Toplumun aile yapısını bozmaya çalışan ve uluslararası güçlerin aile yapımız üzerindeki en belirgin oyunlarından biri olan LGBT propagandasına, İpekyolu Belediyesi anket çalışmaları ile destek vermiş oluyor.

VANLILAR: “BİZDEN LEZBİYEN VE İBNE ÇIKMAZ ONU KALDIRIN”

Anket formunu gören Vanlılar, “Bizden ibne veya lezbiyen çıkmaz, LGBT oluşumlarına ve propagandasına da karşıyız. Halkın oyları ile halka hizmet etmek için göreve gelen İpekyolu Belediyesi’nin yönetiminden Van halkı olarak bizi temsil ediyorsa, LGBT propagandası yapmak için ankete koyduğu diğerleri seçeneğini kaldırmasını istiyoruz. İpekyolu Belediyesi'ni değerlerimizi bozmayı amaçlayan bir takım yapıların kullanışlı aparatı haline getirmesinler” dedi.

 

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —