İpekyolu’nda yarıyıl şenlikleri coşkuyla başladı

İpekyolu’nda yarıyıl şenlikleri coşkuyla başladı

Van Haberleri 24.01.2023 08:03:00 0
İpekyolu’nda yarıyıl şenlikleri coşkuyla başladı
Tarih: 24.01.2023 08:03 Güncelleme: 24.01.2023 12:09

Van’ın İpekyolu Belediyesi yarıyıl nedeniyle karne etkinliği düzenleyerek tatil günlerini öğrenciler ve çocuklar için şölene dönüştürüyor.
İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen yarıyıl tatil şenlikleri “Karnefest" yoğun bir katılımla başladı. Van Devlet Tiyatrosu’nda başlayan yarıyıl şenliklerine katılan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, “Sevgili çocuklar ve değerli aileler, belediyemizin yarıyıl tatili nedeniyle düzenlemiş olduğu etkinliğe hepiniz hoş geldiniz. Çocuklar, eğitim öğretim dönemi boyunca çalıştılar, yoruldular. Bu yüzden ara tatilde de kısa bir molayla tatili en iyi şekilde geçirmeyi hak ettiler. Geleceğimizin teminatı olan siz değerli öğrencilerimiz için tatil süresince bir dizi etkinlik düzenledik. Etkinlikler tatil boyunca devam edecek. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, iyi tatiller diliyorum” dedi.
İpekyolu Belediyesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk dönemini geride bırakan ilk ve orta dereceli okullarda eğitim alan öğrencilere tatil günlerini en güzel şekilde geçirmeleri için yarıyıl karne etkinliği düzenledi. Yarıyıl karne etkinliğinde bubble, jonglör ve pandomim gösterileri yoğun ilgi gördü. Çocuklar; sihirbaz gösterileri, piton yılanı ve ateş gösterisi ile nefeslerini tutarak eğlencenin keyfini doyasıya yaşadı. Öğrenci ve velilerin de sahneye eşlik ettiği gösterilerde katılımcılar unutulmaz bir gün yaşadı. Keyifli ve eğlenceli vakit geçiren çocuklara etkinlik çıkışı çeşitli ikramlıklar verildi.
İpekyolu Belediyesinin yarıyıl şenliklerinin 11.00-14.00 saatleri arasında 23 Ocak - 2 Şubat 2023 Perşembe gününe kadar ücretsiz olarak devam edeceği bildirildi.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı sporcu gülle atmada Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Avrupa Kış Sporları Haftası etkinlikleri Hakkâri’de düzenlendi


Van Spor

Bingöllü sporcular 8 madalya kazandı


Van Spor

Galatasaray, Rams Park'ta Fırtına Gibi Esti: Kayserispor'u 4-0 Mağlup Etti!


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da "Murat Yıldırım" dönemi başladı


Van Spor

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ